Concurs Amatori 01-02.06.2013

Moderator: Stefan B

Stefan B
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Concurs Amatori 01-02.06.2013

Mesaj de Stefan B »

lulupescar scrie:salut Stefan.

iti dai seama daca se NU se cumula,si se scadea captura,diferenta intre mine,stand 7 si standul 8 era cred ca de 0,30 sau 0,03...ceva de genul...in favoarea lor...

Nu imi dai si mie un raspuns la propunerea mea?

Sa aveti o zii buna!

Scuze....ba da .....raspund:

Sunt de acord cu aceste up daturi la regulament si incepand de la urmatorul, se va stii clar:

Locul I nu se cumuleaza cu alt premiu (ca nu exista...oficial) ..... Privitor la celelalte premii ....ele "oficial" se fac direct pe balta si se stabilesc de fiecare data ..... !

Eu am plecat cu ideea ca se strang 8 echipe si asta e...doar locul I....dar in cazul a 10 echipe, voi propune:

Locul I 600 lei
Locul II 200 lei

Captura - la alegerea participantilor ....daca se vrea ????

butelie

Mesaj de butelie »

Salut Stefan tot la nivel informational dc domnul George si-o asuma si Sebi nu are cont pe aici poti sa ii transmiti ca locul 1 il merita si il felicit pt asta dar premiul pentru captura imi revine (cred ca este destul de matur sa inteleaga situatia ) asa ca intre pescari amatori :D

Stima
Razvan Niculescu

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

butelie scrie:Salut Stefan tot la nivel informational dc domnul George si-o asuma si Sebi nu are cont pe aici poti sa ii transmiti ca locul 1 il merita si il felicit pt asta dar premiul pentru captura imi revine (cred ca este destul de matur sa inteleaga situatia ) asa ca intre pescari amatori :D

Stima

Am zis ca ii transmit ....acum sper sa inteleaga si omul .... !

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Stefan B scrie:
lulupescar scrie:salut Stefan.

iti dai seama daca se NU se cumula,si se scadea captura,diferenta intre mine,stand 7 si standul 8 era cred ca de 0,30 sau 0,03...ceva de genul...in favoarea lor...

Nu imi dai si mie un raspuns la propunerea mea?

Sa aveti o zii buna!

Scuze....ba da .....raspund:

Sunt de acord cu aceste up daturi la regulament si incepand de la urmatorul, se va stii clar:

Locul I nu se cumuleaza cu alt premiu (ca nu exista...oficial) ..... Privitor la celelalte premii ....ele "oficial" se fac direct pe balta si se stabilesc de fiecare data ..... !

Eu am plecat cu ideea ca se strang 8 echipe si asta e...doar locul I....dar in cazul a 10 echipe, voi propune:

Locul I 600 lei
Locul II 200 lei

Captura - la alegerea participantilor ....daca se vrea ????

sunt de acord asa..si cu captura se va vrea...da sa se scrie si sa se stie de la inceput.
si poti pune si mai mult de 10 echipe...

butelie

Mesaj de butelie »

Salut Stefan mi-ai ramas dator cu un raspuns referitor la cele discutate mai sus :? Cine imi restituie captura domnul George sau Sebi :D

Stima
Razvan Niculescu

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

daca le scadeti captura...eu am pierdut la 0,3 grame..sau 0,03 grame..asa zicea Dl George.... :x

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Deci...e ultima mea inteventie pe acest subiect:

In totdeuna la tragerea la sorti se stabilesc regurilele jocului ! ! ! (ca se scade captura din cantitatea totala, ca ..... se sau nu cumuleaza cu alt premiu, etc, etc.... )

Dupa concurs, discutiile nu mai au nici o valoare ! Va rog sa ne oprim aici ! Multumesc de intelegere !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MAGURA 9”