maine ne ducem pe 13 si 14.mai vine cineva?lulupescar scrie:nu sa pescuit pe standurile1-17,18?
nu stie nimeni nimic de zona aceea?

Moderator: Stefan B
maine ne ducem pe 13 si 14.mai vine cineva?lulupescar scrie:nu sa pescuit pe standurile1-17,18?
nu stie nimeni nimic de zona aceea?
nu mai tin minte exact sa spun la ce carlige am avut rateuri dar am avut carlige owner, gardner mugga, gamakatsu si baracuda nr 6 si 8... in trusa (in principiu curved shank)arsinel scrie:Ce carlige folosesti si la ce distanta ai pus momeala? (Firma si nr)
Ce Nr avea pontonul pe care ai pescuit ?
marcus79 scrie:Poate din cauza carligelor, am fost pe balta de vineri dimineața pana duminica dimineața, pontonosc1or scrie:tocmai ce m-am intors de pe balta
nu a mers deloc balta azi...
noi la 3 pontoane, 12ore, am luat un singur peste de 6 kg si inca 4 pesti scapati pe drum
nu inteleg de ce tot ratez pesti in ultima vreme.. am peste 50% rateuri in ultimele 2 partide..
24, am avut 4 trasaturi, toți puși pe saltea. Carlige Solar 101 mărimea 8.
Cat de usor e sa vorbesti din fata tastaturii !!!!nyc-brk scrie:marcus79 scrie:Poate din cauza carligelor, am fost pe balta de vineri dimineața pana duminica dimineața, pontonosc1or scrie:tocmai ce m-am intors de pe balta
nu a mers deloc balta azi...
noi la 3 pontoane, 12ore, am luat un singur peste de 6 kg si inca 4 pesti scapati pe drum
nu inteleg de ce tot ratez pesti in ultima vreme.. am peste 50% rateuri in ultimele 2 partide..
24, am avut 4 trasaturi, toți puși pe saltea. Carlige Solar 101 mărimea 8.
4 trasaturi in 48 de ore?????????
nu o luati in nume de rau,dar ce ati avut pe firul de par............naftalina?