Moderator: Stefan B
Sa te uiti atent cand mai pescuiesti cu carlige Owner si Gamakatsu. Inainte pescuiam si eu cu el si pierdeam peste la greu.osc1or scrie:nu mai tin minte exact sa spun la ce carlige am avut rateuri dar am avut carlige owner, gardner mugga, gamakatsu si baracuda nr 6 si 8... in trusa (in principiu curved shank)arsinel scrie:Ce carlige folosesti si la ce distanta ai pus momeala? (Firma si nr)
Ce Nr avea pontonul pe care ai pescuit ?
am pescuit pe pontonul 24 pana pe la 10 dimineata si apoi m-am mutat pe 28
pe 28 cred ca sunt vreo 80m pana la malul de vis a vis, si eu lansam fix in mal
arsinel scrie:Sa te uiti atent cand mai pescuiesti cu carlige Owner si Gamakatsu. Inainte pescuiam si eu cu el si pierdeam peste la greu.osc1or scrie:nu mai tin minte exact sa spun la ce carlige am avut rateuri dar am avut carlige owner, gardner mugga, gamakatsu si baracuda nr 6 si 8... in trusa (in principiu curved shank)arsinel scrie:Ce carlige folosesti si la ce distanta ai pus momeala? (Firma si nr)
Ce Nr avea pontonul pe care ai pescuit ?
am pescuit pe pontonul 24 pana pe la 10 dimineata si apoi m-am mutat pe 28
pe 28 cred ca sunt vreo 80m pana la malul de vis a vis, si eu lansam fix in mal
ia vezi astea sunt tot din fata tastaturii? azi am avut 17 buc pe ponton 13 si colegul de mai sus 20buc pe ponton 14.[/quote]nyc-brk scrie:Cat de usor e sa vorbesti din fata tastaturii !!!!
Balta , era aproape goala vineri din cauza vremii ( 2 grade , care din cauza vantului se resimtea pe la -4 grade ).
Buna gluma cu naftalina cand stai in varful patului!!!
O zi buna tuturor!!
davidenco12 scrie:ia vezi astea sunt tot din fata tastaturii? azi am avut 17 buc pe ponton 13 si colegul de mai sus 20buc pe ponton 14.nyc-brk scrie:Cat de usor e sa vorbesti din fata tastaturii !!!!
Balta , era aproape goala vineri din cauza vremii ( 2 grade , care din cauza vantului se resimtea pe la -4 grade ).
O zi buna tuturor!!
davidenco12 scrie:ia vezi astea sunt tot din fata tastaturii? azi am avut 17 buc pe ponton 13 si colegul de mai sus 20buc pe ponton 14.nyc-brk scrie:Cat de usor e sa vorbesti din fata tastaturii !!!!
O zi buna tuturor!!
nyc-brk scrie:davidenco12 scrie:ia vezi astea sunt tot din fata tastaturii? azi am avut 17 buc pe ponton 13 si colegul de mai sus 20buc pe ponton 14.nyc-brk scrie:Cat de usor e sa vorbesti din fata tastaturii !!!!
O zi buna tuturor!!
Felicitari pentru capturi!!
Nu vreau sa fiu inteles gresit si tocmai pentru acest motiv chiar vreau sa-ti mai explic odata conditiile in care am pescuit , poate nu ai inteles .
Vinerea trecuta , cand tu faceai glume cu "naftalina" , afara erau 2 grade care se resimteau pe la -4 . La aceste conditii mai adauga si trei zile anterioare cu ninsoare , viscol si temperaturi cu minus .
In aceste conditii pestele chiar nu a vrut sa colaboreze si chiar era de inteles .Cel putin noi am inteles asta dupa ce am avut prima captura (salonta 5,7 kg ) .Dupa ce l-am intepat pestele s-a comportat ca si cand ar fi fost mort ...si in dril si pe saltea - sigur din cauza temperaturii scazute a apei ( nu cred ca avea mai mult de 2 grade ) .
Pentru noi a fost o experienta foarte interesanta...fiind pentru prima data cand pescuim in astfel de conditii .
In rest...Balta este extraordinara din toate pdv .Noi suntem clienti fideli de anul trecut din luna martie.
Nota 9 pentru Stefan! ( nota 10 ramane pentru atunci cand se vor monta si prize )
Fire intinse,la toata lumea!!!
O zi buna!