Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Noi discutam despre navomodele adevarate și tu vii cu exemple de ''cazane&jucării”Am vazut o multime de barci artizanale facute din jucarii de copiii care transporta un pumn de nada si la care li se prajea electonica de la ceva condens, dar stiti cum e cu cioara si puii ei.
Aici iar mă pui pe gânduri...Asta e sora ăleia cu care plantezi de 10 ani?!modelele de plantat trimaran nu pot fi batute la capitolul asta, am prins destule situatii in 10 ani de cand il am si nu au fost probleme
Salut,danutlupu scrie:@gabi1
fara a da citate celebre ca sa ma dau destept, spun inca o data ca trimaranele pot sta si pe valuri la mare pe care se dau surferii, pe cand restul de barcute cu alt format isi au limitele lor. Am vazut si mi-au relatat proprietari de barci, cazuri de barcute rasturnate pe vreme rea cu vant cand a luat un val mai mare in lateral.
Eu nu vand barci, sunt dezinteresat in a promova vreo marca, imi dau cu parerea dupa experienta dobandita. Viteza de plantare e printre ultimile aspecte care eu le apreciez la o barcuta. Am vazut o multime de barci artizanale facute din jucarii de copiii care transporta un pumn de nada si la care li se prajea electonica de la ceva condens, dar stiti cum e cu cioara si puii ei.
Vad ca nu ai zis nimic de sistemul de basculare montura, am avut la o partida un vecin care avea o vitezista de asta si cat eu am plantat 2 monturi la un drum, el a ratat o plantare, a recuperat montura si a pregatit barca de a doua plantare pe care la fel a ratat-o ca-i sarea montura din cuva, deh forta de frecare bat-o vina. Pana la urma a renuntat sa planteze in larg si s-a multumit pe la 140 m ca pe acolo ii cadea montura; pacat ca si-a pus baliza si a nadit pe la 200 m.