Ajutor achizitie navomodel

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

danutlupu
Puncte: 0

Re: Ajutor achizitie navomodel

Mesaj de danutlupu »

@gabi1
fara a da citate celebre ca sa ma dau destept, spun inca o data ca trimaranele pot sta si pe valuri la mare pe care se dau surferii, pe cand restul de barcute cu alt format isi au limitele lor. Am vazut si mi-au relatat proprietari de barci, cazuri de barcute rasturnate pe vreme rea cu vant cand a luat un val mai mare in lateral.
Eu nu vand barci, sunt dezinteresat in a promova vreo marca, imi dau cu parerea dupa experienta dobandita. Viteza de plantare e printre ultimile aspecte care eu le apreciez la o barcuta. Am vazut o multime de barci artizanale facute din jucarii de copiii care transporta un pumn de nada si la care li se prajea electonica de la ceva condens, dar stiti cum e cu cioara si puii ei.
Vad ca nu ai zis nimic de sistemul de basculare montura, am avut la o partida un vecin care avea o vitezista de asta si cat eu am plantat 2 monturi la un drum, el a ratat o plantare, a recuperat montura si a pregatit barca de a doua plantare pe care la fel a ratat-o ca-i sarea montura din cuva, deh forta de frecare bat-o vina. Pana la urma a renuntat sa planteze in larg si s-a multumit pe la 140 m ca pe acolo ii cadea montura; pacat ca si-a pus baliza si a nadit pe la 200 m.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

amice, ”citatele celebre'' fac parte din experiențele altora de viață. Dacă reușești să înțelegi ceva din ele contează mult, fără să mă insinuez în elitist așa cum sugerezi tu.
Nici eu nu vând bărci, nu am interese comerciale și nici nu-mi dau cu părerea aiurea așa cum fac mulți emoțional sau în necunoștință de cauză.
Am vazut o multime de barci artizanale facute din jucarii de copiii care transporta un pumn de nada si la care li se prajea electonica de la ceva condens, dar stiti cum e cu cioara si puii ei.
Noi discutam despre navomodele adevarate și tu vii cu exemple de ''cazane&jucării” :D
modelele de plantat trimaran nu pot fi batute la capitolul asta, am prins destule situatii in 10 ani de cand il am si nu au fost probleme
Aici iar mă pui pe gânduri...Asta e sora ăleia cu care plantezi de 10 ani?!
http://www.crapmania.ro/forum/post515110.html#p515110
Hai, las-o așa cum a căzut. :wink:
Sănătate maximă.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

Folosesc un Carponizer din 2007 (un cadou foarte frumos) fara prea multe probleme tehnice. Am vazut o multime de "profesionale" care au esuat pentru ca nu e de ajuns sa iei componente bune de pe HobbyKing si sa le combini intr-o barca daca se tot arde ceva.
Fa-te mai explicit cu acel citat, e o postare de-a mea editata de moderator; tu ce ai inteles din ea ?
Am impresia ca decat sa vorbesc cu tine, mai bine tac singur... daca intelegi ce vreau sa spun.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

Zota Stefan Doru

Mesaj de Zota Stefan Doru »

Up

Mihai.Popescu

Mesaj de Mihai.Popescu »

danutlupu scrie:@gabi1
fara a da citate celebre ca sa ma dau destept, spun inca o data ca trimaranele pot sta si pe valuri la mare pe care se dau surferii, pe cand restul de barcute cu alt format isi au limitele lor. Am vazut si mi-au relatat proprietari de barci, cazuri de barcute rasturnate pe vreme rea cu vant cand a luat un val mai mare in lateral.
Eu nu vand barci, sunt dezinteresat in a promova vreo marca, imi dau cu parerea dupa experienta dobandita. Viteza de plantare e printre ultimile aspecte care eu le apreciez la o barcuta. Am vazut o multime de barci artizanale facute din jucarii de copiii care transporta un pumn de nada si la care li se prajea electonica de la ceva condens, dar stiti cum e cu cioara si puii ei.
Vad ca nu ai zis nimic de sistemul de basculare montura, am avut la o partida un vecin care avea o vitezista de asta si cat eu am plantat 2 monturi la un drum, el a ratat o plantare, a recuperat montura si a pregatit barca de a doua plantare pe care la fel a ratat-o ca-i sarea montura din cuva, deh forta de frecare bat-o vina. Pana la urma a renuntat sa planteze in larg si s-a multumit pe la 140 m ca pe acolo ii cadea montura; pacat ca si-a pus baliza si a nadit pe la 200 m.
Salut,

Folosesc un astfel de navomodel si crede-ma ca nu am probleme cu saritul plumbului din cuva, iti spun si de ce. Cuvele in spate au o taietura un pic oblica prin care treci montura, vartejul sau plumbul opun rezistenta si impedica montura sa sara din cuva. Eu am plantat si la 300 m si cu viteza maxima fara sa am probleme.

Din pacate nu am poze pt a intelege mai usor.

Stima,

Mihai.Popescu

Mesaj de Mihai.Popescu »

Uite la ce ma refer, am gasit o poza pe net la tipul de la care am achizitionat navomodelul meu:

Imagine

Zota Stefan Doru

Cate plantari la 200 m se pot face cu Navis Carpo V3 sport avand o baterie lipo 3S de 5000 miliamperi ?

Zota Stefan Doru

Chiar nu stie nimeni ?

Zota Stefan Doru

Up

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Depinde de erecție: spontană sau indusă... :)
Mai bine întrebai de autonomie(câte ore). :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”