bete K-karp Obsession + Shimano Navi XTB

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Ahotnic
Puncte: 0

bete K-karp Obsession + Shimano Navi XTB

Mesaj de Ahotnic »

din cauza unor probleme sunt nevoit sa imi vand arsenalul care cu greu l-am dobandit anul trecut in toamna... este vorba de:
- 3 lansete K-karp obsession 3.90 3.50lb cu inel de 50 si pastile supradimensionate rezistente la textil
- 3 mulinete Shimano navi 8000 XTB + tamburi de rezerva. acum o saptamana am echipat 3 tamburi cu fire de la gamakatsu fluo de 0.28 (noi) si 3 tamburi cu sufix IGFA ultra supreme hi-vis yellow de 0.35 (noi) am si facturile de la magazinul online
- Husa de 3.90 Pro Carp ca noua cumparata tot anul trecut care gazduieste trei bete echipate + trei neechipate

precizez ca mulinetele au fost cumparate de noi in noiembrie anul trecut si beneficiaza de garantie 3 ani!

tot echipamentul a fost folosit la vreo 4 partide de 12 ore si un concurs de 2 zile. ATAT! GARANTEZ cu rambursarea banilor inapoi ca nu au nici cea mai mica zgarietura sau defect!

pret 2500 ron

optional mai e un rod pod K-karp enduro de 3 posturi, full ajustabil ... se pot schimba inclinatiile tuturor pieselor, buzbari, picioare... foarte stabil. pret 250 ron
http://www.fishmag.ro/suporti-si-rodpod ... enduro.htm

Tel: 0721898591

Ahotnic

Re: bete K-karp Obsession + Shimano Navi XTB

Mesaj de Ahotnic »

am uitat sa precizez ca tot pachetul se vinde impreuna.. nu dau nimic pe bucati, mai putin rod podul care se vinde separat Va multumesc de intelegere.

patrik

Mesaj de patrik »

Daca te razgandesti in legatura de a vinde tot setul eu sunt interesat de husa...si un pret daca se poate,
Mersi o zi buna

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

SI eu as fi interesat de o mulineta Shimano Navi XTB. Daca dai separat, te rog sa ma manunti!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

onu_eckou3
pescar de competitie

Mesaj de onu_eckou3 »

salut. nu inteleg. ai 2 seturi de tamburi de aluminu sau uni asa si unii de grafit?

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

onu_eckou3 scrie:salut. nu inteleg. ai 2 seturi de tamburi de aluminu sau uni asa si unii de grafit?
scz. de raspunsul intarziat dar acum l-am vazut.. un set de alu si un set de grafit

rod-podul sa retras de la vanzare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”