din cauza unor probleme sunt nevoit sa imi vand arsenalul care cu greu l-am dobandit anul trecut in toamna... este vorba de:
- 3 lansete K-karp obsession 3.90 3.50lb cu inel de 50 si pastile supradimensionate rezistente la textil
- 3 mulinete Shimano navi 8000 XTB + tamburi de rezerva. acum o saptamana am echipat 3 tamburi cu fire de la gamakatsu fluo de 0.28 (noi) si 3 tamburi cu sufix IGFA ultra supreme hi-vis yellow de 0.35 (noi) am si facturile de la magazinul online
- Husa de 3.90 Pro Carp ca noua cumparata tot anul trecut care gazduieste trei bete echipate + trei neechipate
precizez ca mulinetele au fost cumparate de noi in noiembrie anul trecut si beneficiaza de garantie 3 ani!
tot echipamentul a fost folosit la vreo 4 partide de 12 ore si un concurs de 2 zile. ATAT! GARANTEZ cu rambursarea banilor inapoi ca nu au nici cea mai mica zgarietura sau defect!
pret 2500 ron
optional mai e un rod pod K-karp enduro de 3 posturi, full ajustabil ... se pot schimba inclinatiile tuturor pieselor, buzbari, picioare... foarte stabil. pret 250 ron
http://www.fishmag.ro/suporti-si-rodpod ... enduro.htm
Tel: 0721898591