BLACK FRIDAY la Famous fishing Brands

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: BLACK FRIDAY la Famous fishing Brands

Mesaj de Lao »

Hai ca domnul Lica ti-a dat una peste botic...doctule ce esti.. :lol:
Si ca sa fim on topic, fiecare magazin face reduceri cum crede de cuviinta, cat la suta sau ce produse. Sunt altii care i-a durut in basca de black friday, cheliosu' de bine de rau a avut cateva procente pe acolo. Putea foarte bine sa nu bage nicio reducere si nu mai exista nicio polemica. :mrgreen:

al crapone

Mesaj de al crapone »

Lao si Lica,

Rideti inainte sa vi se spuna poanta. Sau s-o intelegeti.
Faptul ca niste fosile din Academia Romana au considerat necesar sa modifice niste reguli de scriere impamintenite nu inseamna ca ceea ce scrie Lica e corect. E doar ceea ce prevede acum o regula a amintitei academii. Din fericire, mai sint citeva publicatii serioase si edituri asemenea care nu tin cont de aceasta regula stupida. Desigur, n-am pretentia ca vreunul dintre voi sa fi cumparat sau sa fi deschis vreodata Dilema Veche, revista Fundatiei Culturale Romane, da' poate macar vreo Gazeta Sporturilor uitata in tramvai v-a picat in mina. In cazul in care n-ati observat, acolo se scrie normal, cu i,nu cu a. Ca sa revin la problema reducerilor, reiterez (daca nu stiti ce inseamna folositi dexonline.ro) ideea: au scris Black Friday si au facut un Friday ceva mai gri. Au facut reduceri de 50 % la Senzor, unde oricum sint reduceri de 50% timp de o luna, deci nu se pune, si au mai facut reduceri la nadele Claumar, adica au mai scazut din adaosul de 300 % pus la praful de soia+biscuiti si au bifat un cistig de doar 250 %.
Lica si Lao, in cazul in care inca va mai intrebati ce-s alea carti, exista un banner care circula pe retelele de socializare. Suna asa "Carti - te fac neprost!"... Si nu se refera la alea de la poker...

Spor la citit!

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

In primul rand aici suntem pe un forum de pescuit, deci e cam departe notiunea de academia romana si ce carti am in biblioteca sau am citit in ultimii 20 de ani. Ca pana la urma am citit si eu cateva tone de carti, ca nu sunt generatia macdonald a netului sau a smartphonului, dar n-are importanta. Aici e cu giugeaua, bambina, rulota lu' dom Nae Popescu, glumele lui Myagi, etc...Nu-ti place, fuguta pe forum de academicieni.
In al doilea rand sa stii ca suntem multi care avem notiunea de black friday, ca nu am venit maine pe Dambovita cu barcuta. Insa aici in Romania fiecare isi face reducerea cum doreste. Mi se rupe mie ca senzor sau claumar au adaosuri de 300% ca de altfel cam ca orice producator de produse. Daca nada e buna o cumpar cu sau fara reducere, insa fie vorba intre noi, e chiar in ton cu black friday reducerea de 50%. Daca nu e buna, o dau pe canal indiferent ca dau foarte putin pe ea.
Eu zic sa faci galagie si pe site-urile emag, cel, domo, flanco, etc, unde una au spus si alta au aplicat.
Dar presupun ca asta e o alta discutie care nu-si are rostul pe topicul Claumar. Sincer acum, nu tin cu claumaru, sunt neutru, dar fata de zeci de magazine de pescuit ei chiar au avut reduceri, ca au fost mici, atata i-a dus punga, dar au fost. Reducere de 10% la o mulineta de 600 lei sunt 60 lei, la 4 mulinete sunt 240 lei. Pana la urma sunt banuti economisti. Ce vroiai tu? Ultegra 5500 xtb cu 300 lei bucata? Pai ala e pret de fabrica, cred... :lol:

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

Draga alcrapone,
Daca cu limba romana stai bine, cu matematica nu prea. Pentru informatia ta daca unui adaos de 300% cum ai spus tu aplici o reducere de 50% nu obtii in nici un caz un adaos 'de doar 250%', dar nu e dreptul sau obligatia mea de a te corecta pe tine.
Fir Intins! :wink:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

CLAUMAR PESCAR scrie:daca nici nu ai masina iti dai seama cam cati bani ai de cheltuit
N-am nici o treaba cu reducerile lu' peste, nu-s in target(cine si-o mai cumpara echipament din Romania, indiferent de pret :lol: )..dar gandirea asta de manelar e prezenta cam la toate magazinele de pescuit.Daca nu dai cu brelocu' de BMW de masa nu meriti atentie. Daca n-ai renume de cotizant la concursuri nu esti pescar.Pacat. Stie cineva un magazin de articole de pescuit cu vanzatori care sa aiba habar cat de cat cu ce se "mananca" produsele pe care le vand?Nu mai vorbesc de respect si educatie ca deja o dau in SF-uri :lol:

Sa fiu cat de cat on-topic: cu cat merge rola de Shimano Technium de..0.25, sa zicem?

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

Albert scrie:
CLAUMAR PESCAR scrie:daca nici nu ai masina iti dai seama cam cati bani ai de cheltuit
N-am nici o treaba cu reducerile lu' peste, nu-s in target(cine si-o mai cumpara echipament din Romania, indiferent de pret :lol: )..dar gandirea asta de manelar e prezenta cam la toate magazinele de pescuit.Daca nu dai cu brelocu' de BMW de masa nu meriti atentie. Daca n-ai renume de cotizant la concursuri nu esti pescar.Pacat. Stie cineva un magazin de articole de pescuit cu vanzatori care sa aiba habar cat de cat cu ce se "mananca" produsele pe care le vand?Nu mai vorbesc de respect si educatie ca deja o dau in SF-uri :lol:

Sa fiu cat de cat on-topic: cu cat merge rola de Shimano Technium de..0.25, sa zicem?
Domnule Albert nu ma cunosti personal, deci nu ai de unde sa stii pasiunile mele muzicale. In rest dpdv al pescuitului sunt oricand dispus la orice fel de provocare, cu sau fara premii financiare.
PS: Exista multe magazine cu personal specializat, de ex: Claumar, Big Fish, Total Fishing, Abrevis etc si nu suntem noi vinovati de frustrarile tale interioare(acestea vazandu-se prin prizma numarului ridicat de postari, majoritatea lor fiind in contradictoriu cu alti utilizatori ai forumului)
O zi buna! :wink:

mihnea bh

Mesaj de mihnea bh »

aditzzu scrie:
mihnea bh scrie:
aditzzu scrie:si gata reducerea daca socotesti drumul! :lol: adica eu din ARAD :(
Depinde ce doresti ! La mine se merita... Poate mai gasesc si un cort Senzor 2 Navigator , un spomb , un spod, un sac de dormit bun !
sa-mi spui daca s-a meritat!
Sigur, sunt multumit de produsele achizitionate, am luat de circa 13 milioane, dar am stat vreo ora prin magazin, multe chestii interesante la preturi ok.

Si pentru domnul carcotas de posteaza mai sus, am stat 5-6 ore in Bucuresti special pentru scule de pescuit, alte magazine de "renume" nu aveau nici macar o reducere ! Iar noi in loc sa-i incurajam pe patronii de magazin care ne ajuta cu preturi bune le sarim in cap... Urat din partea dvs. :twisted:

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

mihnea bh scrie:
aditzzu scrie:
mihnea bh scrie: Depinde ce doresti ! La mine se merita... Poate mai gasesc si un cort Senzor 2 Navigator , un spomb , un spod, un sac de dormit bun !
sa-mi spui daca s-a meritat!
Sigur, sunt multumit de produsele achizitionate, am luat de circa 13 milioane, dar am stat vreo ora prin magazin, multe chestii interesante la preturi ok.

Si pentru domnul carcotas de posteaza mai sus, am stat 5-6 ore in Bucuresti special pentru scule de pescuit, alte magazine de "renume" nu aveau nici macar o reducere ! Iar noi in loc sa-i incurajam pe patronii de magazin care ne ajuta cu preturi bune le sarim in cap... Urat din partea dvs. :twisted:
Suna a reclama ieftina.
Unele produse au o calitate foarte slaba:
Fişiere ataşate
IMG_9366.jpg
IMG_9366.jpg (64.27 KiB) Vizualizat de 771 ori

al crapone

Mesaj de al crapone »

Draga Claumar,

Faza cu 250 % era o ironie a faptului ca, la ultima mea vizita in magazin, unul dintre colegii dvs. m-a abordat cu aceasta replica "avem reduceri de minim 10 % la accesorii si reduceri si mai mari la altele... In medie, aveti o reducere de 10 % la toate produsele!". Oricum, felicitari pentru observatie, asta denota ca aveti ochi si fler de comerciant.
In fine, hai s-o lasam cum a cazut, vad ca lumea s-a aprins fara sa realizeze ca, de fapt, eu n-am criticat faptul ca ati facut reduceri ci doar incercarea de marketing copiat cu Black Friday, titulatura care nu era justificata, din punctul meu de vedere, de reducerile pe care le-am gasit in magazin. Oricum, rationamentul ala cu masina v-a iesit la fix (Albert a punctat perfect faza cu brelocul, este o radiografie generala a serviciilor in Romania), nici nu mai trebuie sa va intreb de gusturile muzicale, am intra in alt capitol in care ati fi corijent. Asta daca nu cumva sunteti fan Pink Floyd sau Frank Zappa, caz in care pot trece peste orice greseala gramaticala sau ortografica.

Spor!

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Uite-l si pe Pink Floyd si pe Ozzy intr-un colaj memorabil :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=oEvEUn1B ... re=related

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”