In primul rand aici suntem pe un forum de pescuit, deci e cam departe notiunea de academia romana si ce carti am in biblioteca sau am citit in ultimii 20 de ani. Ca pana la urma am citit si eu cateva tone de carti, ca nu sunt generatia macdonald a netului sau a smartphonului, dar n-are importanta. Aici e cu giugeaua, bambina, rulota lu' dom Nae Popescu, glumele lui Myagi, etc...Nu-ti place, fuguta pe forum de academicieni.
In al doilea rand sa stii ca suntem multi care avem notiunea de black friday, ca nu am venit maine pe Dambovita cu barcuta. Insa aici in Romania fiecare isi face reducerea cum doreste. Mi se rupe mie ca senzor sau claumar au adaosuri de 300% ca de altfel cam ca orice producator de produse. Daca nada e buna o cumpar cu sau fara reducere, insa fie vorba intre noi, e chiar in ton cu black friday reducerea de 50%. Daca nu e buna, o dau pe canal indiferent ca dau foarte putin pe ea.
Eu zic sa faci galagie si pe site-urile emag, cel, domo, flanco, etc, unde una au spus si alta au aplicat.
Dar presupun ca asta e o alta discutie care nu-si are rostul pe topicul Claumar. Sincer acum, nu tin cu claumaru, sunt neutru, dar fata de zeci de magazine de pescuit ei chiar au avut reduceri, ca au fost mici, atata i-a dus punga, dar au fost. Reducere de 10% la o mulineta de 600 lei sunt 60 lei, la 4 mulinete sunt 240 lei. Pana la urma sunt banuti economisti. Ce vroiai tu? Ultegra 5500 xtb cu 300 lei bucata? Pai ala e pret de fabrica, cred...