BLACK FRIDAY la Famous fishing Brands

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

cipoc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: BLACK FRIDAY la Famous fishing Brands

Mesaj de cipoc »

din pacate pentru noi in romania deocamdata nu exista black friday in nici un domeniu, ca ex. flanco,emag, altex, etc si pescuit...
poate pe viitor cand vor fi 80-90 % fata de preturile europene, atunci vom avea.
cand o sa cumpar un produs care costa 10 lei in toate magazinele din europa, cu 2,3 sau 4 lei atunci da... e black friday.
am vazut black friday si la un salon de tuns:))))))))))))) tunsaoare barbati 10 lei de la 12 :lol:
asta e romania.
asa ca nu va mai certati degeaba...toti fac black friday :lol:
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

opc,garda financiara,sanepid,primaria astea crede-ti ca se sustin cu reducerile black friday?tot spune-ti de preturi europene aici sunte-ti in romania.Cand vor fi vreodata ajutati comerciantii din romania de catre stat o sa aveti reduceri peste 50 %

ps:cand statul nu va mai arde orice comerciant care incearca sa faca ceva in tarisoara noastra atunci se vor putea vedea cu adevarat reducerile semnificative pana atunci multumiti-va cu ce gasiti
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cipoc scrie:din pacate pentru noi in romania deocamdata nu exista black friday in nici un domeniu, ca ex. flanco,emag, altex, etc si pescuit...
poate pe viitor cand vor fi 80-90 % fata de preturile europene, atunci vom avea.
cand o sa cumpar un produs care costa 10 lei in toate magazinele din europa, cu 2,3 sau 4 lei atunci da... e black friday.
am vazut black friday si la un salon de tuns:))))))))))))) tunsaoare barbati 10 lei de la 12 :lol:
asta e romania.
dar tu ce adaosuri crezi ca are un magazin de pescuit ? daca nu sti, abtine-te ! :evil: in mare parte, adaosurile sunt intre 15% (fox, korda -apropo, de aceea nu mai aduce nimeni !) si 30-40% la gama nada, Energofish, Mim Team, etc.
cum vrei tu sa vanda comerciantii, sub pretul de achizitie ? sau discutam asa , ca sa ne aflam in treaba ? :oops: apropo, in ce domeniu activezi ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Vladut Mateianu scrie:
cipoc scrie:din pacate pentru noi in romania deocamdata nu exista black friday in nici un domeniu, ca ex. flanco,emag, altex, etc si pescuit...
asta e romania.
dar tu ce adaosuri crezi ca are un magazin de pescuit ? daca nu sti, abtine-te ! :evil: in mare parte, adaosurile sunt intre 15% (fox, korda -apropo, de aceea nu mai aduce nimeni !) si 30-40% la gama nada, Energofish, Mim Team, etc.
cum vrei tu sa vanda comerciantii, sub pretul de achizitie ? sau discutam asa , ca sa ne aflam in treaba ? :oops: apropo, in ce domeniu activezi ?

In primul rand am vorbit in general de black friday, despre cum e pe afara si cum e pe la noi, nu ca baza pescuitul. romanul e inventiv la noi, se muleaza imediat la orice sarbatoare americana, gen : halloween, 4 july, valentine's day, black friday. cat despre bransa pescuitului si a reducerilor, adaosurilor,etc, i don't care.
Reduceri in bransa pescuitului probabil pot fi doar la nada, daca respectivii sunt producatori si vor sa iasa in fata ca reclama sau ca e extrasezon :wink: . La echipamente gen Korda,Fox,Nash etc, e logic ca nu poti face discount din moment ce le platesti cash inainte sa-ti vina si ai un adaos mic la revanzare.
Vad ca mesajul meu impaciuitor pentru altii a starnit ceva discutii.
Nu ma intereseaza sa intru in polemica sau sa dezvolt subiectul, pentru ca as avea cu ce.
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

[quote="al crapone"] Asta daca nu cumva sunteti fan Pink Floyd sau Frank Zappa, caz in care pot trece peste orice greseala gramaticala sau ortografica.

Atunci treci peste :wink:
Iar faza cu masina a fost ceva spus la nervi care nu ma caracterizeaza. :wink:
Noapte buna Bucuresti!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

CLAUMAR PESCAR scrie: Domnule Albert nu ma cunosti personal,
Domnule ClauMar nici tu nu ma cunosti.
Ma bucur c-ai lamurit-o p-aia cu masina...era mai elegant s-o fi facut in momentul in care ti-au trecut nervii da' nah..e bine si-asa.
CLAUMAR PESCAR scrie:In rest dpdv al pescuitului sunt oricand dispus la orice fel de provocare, cu sau fara premii financiare.
Ma bucur pentru tine. Fire intinse-ti doresc indiferent unde si cum pescuiesti.
CLAUMAR PESCAR scrie:Exista multe magazine cu personal specializat, de ex: Claumar, Big Fish, Total Fishing, Abrevis etc si nu suntem noi vinovati de frustrarile tale interioare
Hahaha. Frustrat? Eu am dat cu manelarisme(sic) in potentiali clienti? Guess again, ca sa zic asa :)
Cat despre profesionistii de la Claumar..era unu' la nush ce targ ce-mi explica despre produsele Katran ca-s englezesti get-beget.O fi profi? :lol:

P.S Sa fiu cat de cat on-topic: cu cat merge rola de Shimano Technium de..0.25, sa zicem?

P.P.S. Vladut zice "cum vrei tu sa vanda comerciantii, sub pretul de achizitie ?"
..as vrea sa vanda precum o fac ungurii, germanii, englezii si alte natii de la care cumparam noi romanasii mai..cumpatati.Nush cum se face da' cu transport si comisioane tot iesi mai ieftin, decat daca ai cumpara din Romania. De ce oare?
Ar mai fi o discutie legata de importatori si interesul pe care-l acorda potentialilor clienti da' nu cred ca se potriveste cu Marele bazar :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”