CLAUMAR PESCAR scrie:
Domnule Albert nu ma cunosti personal,
Domnule ClauMar nici tu nu ma cunosti.
Ma bucur c-ai lamurit-o p-aia cu masina...era mai elegant s-o fi facut in momentul in care ti-au trecut nervii da' nah..e bine si-asa.
CLAUMAR PESCAR scrie:In rest dpdv al pescuitului sunt oricand dispus la orice fel de provocare, cu sau fara premii financiare.
Ma bucur pentru tine. Fire intinse-ti doresc indiferent unde si cum pescuiesti.
CLAUMAR PESCAR scrie:Exista multe magazine cu personal specializat, de ex: Claumar, Big Fish, Total Fishing, Abrevis etc si nu suntem noi vinovati de frustrarile tale interioare
Hahaha. Frustrat? Eu am dat cu manelarisme(sic) in potentiali clienti? Guess again, ca sa zic asa
Cat despre profesionistii de la Claumar..era unu' la nush ce targ ce-mi explica despre produsele Katran ca-s englezesti get-beget.O fi profi?
P.S Sa fiu cat de cat on-topic: cu cat merge rola de Shimano Technium de..0.25, sa zicem?
P.P.S. Vladut zice "cum vrei tu sa vanda comerciantii, sub pretul de achizitie ?"
..as vrea sa vanda precum o fac ungurii, germanii, englezii si alte natii de la care cumparam noi romanasii mai..cumpatati.Nush cum se face da' cu transport si comisioane tot iesi mai ieftin, decat daca ai cumpara din Romania. De ce oare?
Ar mai fi o discutie legata de importatori si interesul pe care-l acorda potentialilor clienti da' nu cred ca se potriveste cu
Marele bazar