Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
englezu scrie:am inteles dar trebuie sa-l si prinzi la reducere si al meu este folosit doar 6 zile deci este ca si nou.
Nu e vb de bagatori de seama pur si sinplu ma interesa cortul si nu sunt prost sa il iau de la el cu 800 folosit cand il iau nou de la senzor in 2 rate egale si la aceasi banitonny scrie:Asa ceva mai rar frate!!!
Acuma s-a ajuns sa stie unu si altu care e pretul corect la produsul altuia.De bagatori de seama geme forumul asta.
spor la cumparat frate.esti pe topicul lui si daca esti interesat sa il cumperi dai omului banu de nu dute la senzor ce te tot justifici atit?pilbak levente scrie:Nu e vb de bagatori de seama pur si sinplu ma interesa cortul si nu sunt prost sa il iau de la el cu 800 folosit cand il iau nou de la senzor in 2 rate egale si la aceasi banitonny scrie:Asa ceva mai rar frate!!!
Acuma s-a ajuns sa stie unu si altu care e pretul corect la produsul altuia.De bagatori de seama geme forumul asta.
Scuzele de rigoare daca am suparat.Vladut Mateianu scrie:Corect, momentan mai sunt doar 2 cortui Navigator 2 disponibile (trebuia sa mai fie doar 1, dar un client s-a reorientat catre Navigator XL).
Dar aici este un topic de vanzari diverse, fiecare poate sa ceara cat doreste pe bunul lui. Asa ca, comentariile nu cred ca si-au rostul.