cort senzor navigator 2 de vanzare

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

englezu
Puncte: 0

cort senzor navigator 2 de vanzare

Mesaj de englezu »

de vanzare cort senzor navigator 2 + winter skin in stare impecabila folosit doar o saptamana anul trecut fara rupturi agataturi sau alte lucruri cortul este de 2 persoana mare si incapator.
pretul este fix 800 ron+transport.
cei interesati contact pe pm,mersi.

pilbak levente

Re: cort senzor navigator 2 de vanzare

Mesaj de pilbak levente »

Sa nu fie cu suparare chiar m-ar interesa un cort ca acesta dar la pretul acesta il iei de la Senzor cu comanda acum si ii nou.Ofer 650 cu tot cu transport

englezu

Mesaj de englezu »

al cumperi nou dar fare winter skin de la senzor eu am si winter skin la el.

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

http://www.snz.ro/stire.php?id=9

nou nout cu winterskin la 800 de lei ! :oops: sau 550 simplu .asa ca plimba ursu si cauta alti fraieri !

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

simion.soare scrie:http://www.snz.ro/stire.php?id=9

nou nout cu winterskin la 800 de lei ! :oops: sau 550 simplu .asa ca plimba ursu si cauta alti fraieri !
Nu fi asa artagos. Daca 10 sau 20(nu stiu exact) de corturi sunt acum la promotie(daca or mai fi, nici asta nu stiu) asta nu inseamna ca toate corturile vor fi la acesti bani(daca vor mai aduce altele, nici asta nu stiu :lol: )
In stilul asta o sa-i injuri si pe cei de la Senzor cand vor termina promotia si vor vinde corturile la pretul intreg.

englezu

Mesaj de englezu »

daca nu ai altceva de facut stai in banca ta si vb frumos nu fi pacalici

pilbak levente

Nu e cu pacaleala!!!Cortul este 550 fara winterskin si cu totul la 800 si un pic evident la reducere dar e nou si platesti jumate acum si jumate in primavara la livrarea cortului,asa ca va doresc vanzare buna()

englezu

Mesaj de englezu »

am inteles dar trebuie sa-l si prinzi la reducere si al meu este folosit doar 6 zile deci este ca si nou.

pilbak levente

englezu scrie:am inteles dar trebuie sa-l si prinzi la reducere si al meu este folosit doar 6 zile deci este ca si nou.
da te inteleg da nou tot nou e stii si tu ca are alt miros un lucru nou,de prins il mai prinzi la reducere ca nu prea sunt bani in zilele astea dar oricum se vor epuiza stocurile aia este clar

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

Albert scrie:

Nu fi asa artagos. Daca 10 sau 20(nu stiu exact) de corturi sunt acum la promotie(daca or mai fi, nici asta nu stiu) asta nu inseamna ca toate corturile vor fi la acesti bani(daca vor mai aduce altele, nici asta nu stiu :lol: )
In stilul asta o sa-i injuri si pe cei de la Senzor cand vor termina promotia si vor vinde corturile la pretul intreg.
am vrut sa verific dar nu raspunde nimeni acum la telefonul de pe site poate ca o fi prea tarziu. se poate sa nu mai fie disponibile dar oricum este mult pentru un cort second hend, 650 era un pret corect cat i s-a oferit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”