eu pescuiesc de placere..am avut de la daiwa entoh, bblc..etc..bete harrisom century..etc..unde prindeam eu cu scule de mi de lei..prindea si cei cu scule de obor..si unde era diferenta ??
Pai oi vrea sa imi cumpar o scula de 3000 lei buc ?...si care e diferenta..doar ca e mai usoara cu 150 gr ??
Pescuitul e o afacere..s a ajuns ca producatorii sa prosteasca lumea cu diferite produse care nu isi justifica banii..
Faci comparatie..domne..e mercedes..nu dacie..dar care sunt caracteristicile...si diferentele..??
Cu mercedesul..prinzi suta in 4 secunde..ai 20 aibeguri..sisteme peste sisteme de siguranta..etc..mai nou tv...dacia nu are...si acolo se vede diferenta..
La lansete..care e ??? daca platesc 2000 lei pe un bat..sau mai mult am pretentia sa arunci cu el unde nu arunci cu un bat de 200 lei..corect ??? ...dar se pare ca nu e nici o diferenta.
Daca cu un mtx..arunci la fel..atunci unde se justifica banii??? asa si la alte scule..mai nou am vazut rot pod de 4000 lei..o aberatie..a tampenie..