cumpar mulinete crap daiwa, shimano..

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: cumpar mulinete crap daiwa, shimano..

Mesaj de gaby_po23 »

eu pescuiesc de placere..am avut de la daiwa entoh, bblc..etc..bete harrisom century..etc..unde prindeam eu cu scule de mi de lei..prindea si cei cu scule de obor..si unde era diferenta ??
Pai oi vrea sa imi cumpar o scula de 3000 lei buc ?...si care e diferenta..doar ca e mai usoara cu 150 gr ??

Pescuitul e o afacere..s a ajuns ca producatorii sa prosteasca lumea cu diferite produse care nu isi justifica banii..

Faci comparatie..domne..e mercedes..nu dacie..dar care sunt caracteristicile...si diferentele..??
Cu mercedesul..prinzi suta in 4 secunde..ai 20 aibeguri..sisteme peste sisteme de siguranta..etc..mai nou tv...dacia nu are...si acolo se vede diferenta..

La lansete..care e ??? daca platesc 2000 lei pe un bat..sau mai mult am pretentia sa arunci cu el unde nu arunci cu un bat de 200 lei..corect ??? ...dar se pare ca nu e nici o diferenta.

Daca cu un mtx..arunci la fel..atunci unde se justifica banii??? asa si la alte scule..mai nou am vazut rot pod de 4000 lei..o aberatie..a tampenie..

pescuitcrap

Mesaj de pescuitcrap »

ROT POD? ANALFABETULE. Daca tu esti taranoi si nu vezi diferentele...e clar. Cu scule de obor nu vei arunca niciodata la o distanta considerabila. Ai visat tu sa ai daiwa HARRRISON nicidecum Harrisom cum ii zici tu. Si alte multe greseli gramaticale...eu zic sa treci pe la scoala ca esti cam praf

ritesco
Puncte: 0

Re:

Mesaj de ritesco »

pescuitcrap scrie:ROT POD? ANALFABETULE. Daca tu esti taranoi si nu vezi diferentele...e clar. Cu scule de obor nu vei arunca niciodata la o distanta considerabila. Ai visat tu sa ai daiwa HARRRISON nicidecum Harrisom cum ii zici tu. Si alte multe greseli gramaticale...eu zic sa treci pe la scoala ca esti cam praf
Mai nou la scoala invatam despre sculele de pescuit? lasa omul in pace,esti altul din grupul off topic de pe crapmania.Bagate pe facebook pe sport.ro si iti faci echipa cu aia care comenteaza fara sens
Sanatate.
Eu bine,Tu ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”