al crapone scrie:Domnule gabi1,
Ori nu vrei sa pricepi, ori n-ai cum, caz in care nu poti fi acuzat de nimic...
Era vorba, si aici explic pentru toata lumea, despre cazul foarte putin probabil in care ai tinut in mina atit Focal System cit si NG-uri de 3,75 lbs (asa cum am facut eu), ca sa poti sa faci comparatie si sa-ti permiti sa cataloghezi afirmatia mea drept aiuristica... punct!
Multumesc ca-mi tii topicul in prim plan, dar am rugamintea sa incetezi sa mai poluezi atmosfera daca nu te intereseaza sa cumperi, chiar nu vezi ca esti nu doar offtopic, dar si penibil?
Apropo de reguli, crezi ca are vreo importanta daca afisez un pret fantomatic si apoi incep sa scad din el, in functie de oferte?
@PallBogdan Nu e niciun Maybach, sint niste lansete foarte scumpe pe care nu le pot folosi si care-si cauta alt stapin la un pret absolut rezonabil, iar cei care mi-au scris pe privat pot confirma asta...
Multumesc anticipat!
Anunt valabil!
Daca toata lumea afiseaza un pret(cred ca este obligatoriu) nu inteleg de ce faceti dv. exceptie, exista un interes pe care il stiti bine cum e cu prosteala la tel sau mp.Apropo de reguli, crezi ca are vreo importanta daca afisez un pret fantomatic si apoi incep sa scad din el, in functie de oferte?
2. Postati poze generice luate de pe net si nu poze reale, iarasi nu este in ordine. Nicaieri pe un site de vanzari nu sunt permise poze "furate" de pe net !! CAPISCI ??
ps. arata-mi un singur site care accepta sa nu postezi un pret si pierd orice pariu vrei tu.