Lansete Century NG ca si noi

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Lansete Century NG ca si noi

Mesaj de gabi1 »

al crapone scrie:Domnule gabi1,

Ori nu vrei sa pricepi, ori n-ai cum, caz in care nu poti fi acuzat de nimic...
Era vorba, si aici explic pentru toata lumea, despre cazul foarte putin probabil in care ai tinut in mina atit Focal System cit si NG-uri de 3,75 lbs (asa cum am facut eu), ca sa poti sa faci comparatie si sa-ti permiti sa cataloghezi afirmatia mea drept aiuristica... punct!
Multumesc ca-mi tii topicul in prim plan, dar am rugamintea sa incetezi sa mai poluezi atmosfera daca nu te intereseaza sa cumperi, chiar nu vezi ca esti nu doar offtopic, dar si penibil?

Apropo de reguli, crezi ca are vreo importanta daca afisez un pret fantomatic si apoi incep sa scad din el, in functie de oferte?

@PallBogdan Nu e niciun Maybach, sint niste lansete foarte scumpe pe care nu le pot folosi si care-si cauta alt stapin la un pret absolut rezonabil, iar cei care mi-au scris pe privat pot confirma asta...

Multumesc anticipat!
Anunt valabil!
Apropo de reguli, crezi ca are vreo importanta daca afisez un pret fantomatic si apoi incep sa scad din el, in functie de oferte?
Daca toata lumea afiseaza un pret(cred ca este obligatoriu) nu inteleg de ce faceti dv. exceptie, exista un interes pe care il stiti bine cum e cu prosteala la tel sau mp. :oops:
2. Postati poze generice luate de pe net si nu poze reale, iarasi nu este in ordine. Nicaieri pe un site de vanzari nu sunt permise poze "furate" de pe net !! CAPISCI ??

ps. arata-mi un singur site care accepta sa nu postezi un pret si pierd orice pariu vrei tu.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

al crapone

Mesaj de al crapone »

@gabi1

Sunteti, cumva, moderator pe acest site si nu stiu eu? Lasati-i pe ei sa decida ce e si ce nu e regulamentar...
Serios, acum, chiar nu aveti timp de pierdut in alta parte, sau chiar va intereseaza un set de lansete din astea "pentru snobi" si nu stiti cum sa aduceti vorba? Nu credeti ca era mai simplu sa trimiteti un mesaj privat ca sa aflati
pretul cerut?

PS Nu aveti de unde sti ca cei cu adevarat interesati nu mi-au cerut fotografii reale si ca nu le-am furnizat...
PS2 Probabil nu va dati seama ce irelevant este sa postezi fotografii reale cu niste lansete, care pot avea o gramada de chestii ascunse, ce nu apar in fotografii... De aceea am si specificat unde pot fi vazute/testate si de aceea nu le trimit prin posta, fiindca vreau ca viitorul posesor sa fie incredintat ca face o alegere buna...
PS3 Ori credeti, ori sunteti convins ca trebuie postat un pret, nu pareti sa stiti exact... Incepeti prin a spune ca nu stiti exact, apoi anuntati ca sinteti in stare sa puneti pariu...
PS4 E ultima postare offtopic pe care n-o raportez...

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

Nu era mai simplu sa afișați si un preț?
Nu se dezvolta asa discutia si ramanea si topicul curat :wink:
spor la vanzare
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP CONSTANTA
https://www.facebook.com/odoctee

al crapone

Mesaj de al crapone »

Valabil!

al crapone

Mesaj de al crapone »

Valabil! pret negociabil, detalii pe privat...

al crapone

Mesaj de al crapone »

Valabil!

al crapone

Mesaj de al crapone »

Valabil!
Oferta super speciala, valabila doar in acest weekend!
Detalii pe pm...

al crapone

Mesaj de al crapone »

Valabil!

al crapone

Mesaj de al crapone »

Valabil!

al crapone