Ma poate ajuta cineva sa atasez poze la un anunt?

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
robi.robi88
Puncte: 0

Ma poate ajuta cineva sa atasez poze la un anunt?

Mesaj de robi.robi88 »

Poate sa mi spuna cineva cum se ataseaza poze la anunturi? Pana acum am primit doar atentionari ca nu fac ce trebuie dar moderatorii se pare ca au alt rol decat in mod normal. Imi cer scuze daca nu sunt updatat la un astfel de site cu grafica si structura moderna dar chiar nu ma descurc. Am pozele facute cu telefonul si am incercat ca pe oricare alt site sa le incarc si imi spune ca sunt prea mari. Mentionez faptul ca sunt de profesie economist nu it-ist. Multumesc.

Tsone

Re: Ma poate ajuta cineva sa atasez poze la un anunt?

Mesaj de Tsone »

robi.robi88 scrie:Poate sa mi spuna cineva cum se ataseaza poze la anunturi? Pana acum am primit doar atentionari ca nu fac ce trebuie dar moderatorii se pare ca au alt rol decat in mod normal. Imi cer scuze daca nu sunt updatat la un astfel de site cu grafica si structura moderna dar chiar nu ma descurc. Am pozele facute cu telefonul si am incercat ca pe oricare alt site sa le incarc si imi spune ca sunt prea mari. Mentionez faptul ca sunt de profesie economist nu it-ist. Multumesc.
Le copiezi pe computer, le deschizi cu paint si in stanga sus ai optiunea de resize, se deschide o fereastra mica unde selectezi pixels si introduci valori intre 800-600 pt ambele casute si apoi salvezi ca .jpg

Atasez niste poze pt. a intelege mai usor.

Spor!
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (36.54 KiB) Vizualizat de 441 ori
2.jpg
2.jpg (52.76 KiB) Vizualizat de 441 ori

Bogdan Zaharia
Moderator

Re: Ma poate ajuta cineva sa atasez poze la un anunt?

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Este un topic in subforumul Marele Bazar
TUTORIAL REDIMENSIOARE FOTOGRAFII

marele-bazar-f8/tutorial-redimensionare ... 29663.html

acolo găsești metode de redimensionarea a fotografiilor atat pe calculator cat si pe telefon
Toate bune ;)
ImagineImagine
BÂZ

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”