Nada Carping de vinzare

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

mishu_one

Re: Nada Carping de vinzare

Mesaj de mishu_one »

Domnu' Cezar...nu ne mai lovi cu d'astea despre scoala ca iti dau trimitere la "versatil" sa vezi ca e mai mult o calitate negativa care presupune un caracter schimbator al unei persoane.Nicidecum nu ar putea caracteriza o mulineta 5500XTB si sa mai presupuna si calitati pozitive. Nu mai faceti domne confuzie intre versatil si derivate ale intelesului termenului "versat"!

remus_cta
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de remus_cta »

mishu_one scrie:Domnu' Cezar...nu ne mai lovi cu d'astea despre scoala ca iti dau trimitere la "versatil" sa vezi ca e mai mult o calitate negativa care presupune un caracter schimbator al unei persoane.Nicidecum nu ar putea caracteriza o mulineta 5500XTB si sa mai presupuna si calitati pozitive. Nu mai faceti domne confuzie intre versatil si derivate ale intelesului termenului "versat"!
cu tot respectul, dar sa ataci unul dintre primii pescari ai carpfishingului din romania nu stiu daca e o idee chiar buna.
sunt unii oameni cu care nu e elegant sa te contrazici din respect,ca sa nu mai vorbim de altele.....
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

levi74 scrie:Sincer dl Pangica eu nu am vrut sa va simti-ti jignit de postarea mea, doar, si o spun clar (adica nu manink rahat), eu nu consider un gest pe care eu l-as fi facut ceea ce faceti dvs. Eu nu as face asta chiar daca as fi ca dvs prieten cu cei din africa de sud si pina astazi credeti-ma aveam o alta parere despre dvs, va vedeam mult mai sus. Daca v-am jignit eu am curajul si demnitatea sa i-mi cer scz aici nu ca multi altii care chiar maninka rahat pe acest forum. Sper sa apreciati corectitudinea limbajului pe care l-am folosit. Sanatate maxima va doresc!!
Eu am citit prima ta postare - dar zau ca nu inteleg de ce ma acuzi tu pe mine ? Prieten , neprieten , cert este ca cei de acolo au lasat aici niste nada - multa , multa - eu nu bucur de ea , pentru ca le folosesc pe ale mele , ei inca mai au ceva cheltuieli sa isi trimita un colet de 3 x 1 x 1,5 m in Portugalia ....ce p..a mea discutam ??? Tu crezi ca eu sunt boschetar , eu deja fac donatii la pescari mai tineri din nada asta ... Nu mai scrie te rog , daca nu intelegi nimic . Poate tu in mintea ta te-ai gandit ca face si Pangica un ban din nada din SA !! Sictir
M-am saturat de clone care scriu intru-una . Daca imi dai un numar de telefon , poti beneficia si tu de exemplu de 5 kg de bile Dynamite - din cel 200 kg care imi atarna mie in hala ....Asta ca sa intelegi si tu ceva . Macar nu ai mincat rahat degeaba .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Val scrie:
levi74 scrie:Sincer dl Pangica eu nu am vrut sa va simti-ti jignit de postarea mea, doar, si o spun clar (adica nu manink rahat), eu nu consider un gest pe care eu l-as fi facut ceea ce faceti dvs. Eu nu as face asta chiar daca as fi ca dvs prieten cu cei din africa de sud si pina astazi credeti-ma aveam o alta parere despre dvs, va vedeam mult mai sus. Daca v-am jignit eu am curajul si demnitatea sa i-mi cer scz aici nu ca multi altii care chiar maninka rahat pe acest forum. Sper sa apreciati corectitudinea limbajului pe care l-am folosit. Sanatate maxima va doresc!!
Eu am citit prima ta postare - dar zau ca nu inteleg de ce ma acuzi tu pe mine ? Prieten , neprieten , cert este ca cei de acolo au lasat aici niste nada - multa , multa - eu nu bucur de ea , pentru ca le folosesc pe ale mele , ei inca mai au ceva cheltuieli sa isi trimita un colet de 3 x 1 x 1,5 m in Portugalia ....ce p..a mea discutam ??? Tu crezi ca eu sunt boschetar , eu deja fac donatii la pescari mai tineri din nada asta ... Nu mai scrie te rog , daca nu intelegi nimic . Poate tu in mintea ta te-ai gandit ca face si Pangica un ban din nada din SA !! Sictir
M-am saturat de clone care scriu intru-una . Daca imi dai un numar de telefon , poti beneficia si tu de exemplu de 5 kg de bile Dynamite - din cel 200 kg care imi atarna mie in hala ....Asta ca sa intelegi si tu ceva . Macar nu ai mincat rahat degeaba .
Repet - daca nu esti clona poti sa ma suni si sa te recomanzi pentru ceva nada .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

nenea .......eu pot sa va sun .......sunt si tanar si cuminte ........ :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

mihu_st

Mesaj de mihu_st »

juma de kil nu dai? am niste pesti in acvariu si vreau sa vad daca le place

gosdra

Mesaj de gosdra »

Sunteti plini de caterinca .Le cumpar eu pe toate sa pescuiesc la Darvari cu ele.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gosdra scrie:Sunteti plini de caterinca .Le cumpar eu pe toate sa pescuiesc la Darvari cu ele.
Pentru eficacitate maxima au nevoie de dip Bloody Mari. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stiu ca lumea este plina de prosti si de clone - mi-a zis cineva despre nu stiu ce filmulet postat pe baricada de catre piulita sef . Repet .... de prea multa minte nu il banuiam , asa ca nu ma mir de nimic din partea lui... !!! Cetatean marunt , glume la fel ..merg la gratar pe la Cernica . Acum trecind la lucruri serioase ...

lasind la o parte asta - cine imi mai da PM , sa stie ca exista o cantitate inca mare de bile tari de 24 mm , Premium meat . Despre restul .... numai fractii - 5-6 kg .
Aici ne raportam in ceea ce priveste dorinta de cumparare .
Pina la acest moment - s-au vandut cca 40 kg de bile .
O alta parte de pungi deschise , sparturi , samd , au plecat drept sponsorizare la un tinar pescar - cca 20 kg . Un om de presa , adica vinde ziare in coltul strazii mele , dar este nebun dupa pescuit la boilies si a spus Bogdaproste in Afrikans , foarte corect .

O seara buna ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”