Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
cu tot respectul, dar sa ataci unul dintre primii pescari ai carpfishingului din romania nu stiu daca e o idee chiar buna.mishu_one scrie:Domnu' Cezar...nu ne mai lovi cu d'astea despre scoala ca iti dau trimitere la "versatil" sa vezi ca e mai mult o calitate negativa care presupune un caracter schimbator al unei persoane.Nicidecum nu ar putea caracteriza o mulineta 5500XTB si sa mai presupuna si calitati pozitive. Nu mai faceti domne confuzie intre versatil si derivate ale intelesului termenului "versat"!
Eu am citit prima ta postare - dar zau ca nu inteleg de ce ma acuzi tu pe mine ? Prieten , neprieten , cert este ca cei de acolo au lasat aici niste nada - multa , multa - eu nu bucur de ea , pentru ca le folosesc pe ale mele , ei inca mai au ceva cheltuieli sa isi trimita un colet de 3 x 1 x 1,5 m in Portugalia ....ce p..a mea discutam ??? Tu crezi ca eu sunt boschetar , eu deja fac donatii la pescari mai tineri din nada asta ... Nu mai scrie te rog , daca nu intelegi nimic . Poate tu in mintea ta te-ai gandit ca face si Pangica un ban din nada din SA !! Sictirlevi74 scrie:Sincer dl Pangica eu nu am vrut sa va simti-ti jignit de postarea mea, doar, si o spun clar (adica nu manink rahat), eu nu consider un gest pe care eu l-as fi facut ceea ce faceti dvs. Eu nu as face asta chiar daca as fi ca dvs prieten cu cei din africa de sud si pina astazi credeti-ma aveam o alta parere despre dvs, va vedeam mult mai sus. Daca v-am jignit eu am curajul si demnitatea sa i-mi cer scz aici nu ca multi altii care chiar maninka rahat pe acest forum. Sper sa apreciati corectitudinea limbajului pe care l-am folosit. Sanatate maxima va doresc!!
Repet - daca nu esti clona poti sa ma suni si sa te recomanzi pentru ceva nada .Val scrie:Eu am citit prima ta postare - dar zau ca nu inteleg de ce ma acuzi tu pe mine ? Prieten , neprieten , cert este ca cei de acolo au lasat aici niste nada - multa , multa - eu nu bucur de ea , pentru ca le folosesc pe ale mele , ei inca mai au ceva cheltuieli sa isi trimita un colet de 3 x 1 x 1,5 m in Portugalia ....ce p..a mea discutam ??? Tu crezi ca eu sunt boschetar , eu deja fac donatii la pescari mai tineri din nada asta ... Nu mai scrie te rog , daca nu intelegi nimic . Poate tu in mintea ta te-ai gandit ca face si Pangica un ban din nada din SA !! Sictirlevi74 scrie:Sincer dl Pangica eu nu am vrut sa va simti-ti jignit de postarea mea, doar, si o spun clar (adica nu manink rahat), eu nu consider un gest pe care eu l-as fi facut ceea ce faceti dvs. Eu nu as face asta chiar daca as fi ca dvs prieten cu cei din africa de sud si pina astazi credeti-ma aveam o alta parere despre dvs, va vedeam mult mai sus. Daca v-am jignit eu am curajul si demnitatea sa i-mi cer scz aici nu ca multi altii care chiar maninka rahat pe acest forum. Sper sa apreciati corectitudinea limbajului pe care l-am folosit. Sanatate maxima va doresc!!
M-am saturat de clone care scriu intru-una . Daca imi dai un numar de telefon , poti beneficia si tu de exemplu de 5 kg de bile Dynamite - din cel 200 kg care imi atarna mie in hala ....Asta ca sa intelegi si tu ceva . Macar nu ai mincat rahat degeaba .
Pentru eficacitate maxima au nevoie de dip Bloody Mari.gosdra scrie:Sunteti plini de caterinca .Le cumpar eu pe toate sa pescuiesc la Darvari cu ele.