Nu te supara la ce concursuri ai fost tu si te-a respins cu saci de 100x100 cm???? ADICA AU 1 m x 1 m poate s-a inteles altceva. Si am scris sacii sunt facuti de fabrica oare or stii cei din fabrici ce dimensiuni trebuie sa aiba sacii de concurs??????
C a doar nu bagi 5 pesti in el???
S-au poate tu prinzi crapi de peste 100 cm ???
Cred ca in Africa sunt astia de peste 1 m lungime.
Se vede ca esti profesionist , spune-mi si mie ce saci ar trebuii la un concurs si cit trebuie sa fie de mari???
Da sa imi ei dintr-un regulament in care se scrie dimensiunile sacului nu de pe strada ,la toate concursurile se verifica sa ai cei 20 buc saci mari , tie ti-a masurat cineva sacii la vre-un concurs??? si inca ceva arata-mi si mie saci mai mari de 100x100 .La orice magazin cu art pescuit mergi si ceri saci pt concurs ti se dau sacii de 100x100 , oare se pricep cei ce vind in magazine sau trebuie saci de 200x200 cm sa bagi cite 10 buc crap ca doar la concurs esti la vinatoare si trebuie sa indesi intr-un sac cit se poate .

Scuze pentru of topic , rog sa ma contactati doar daca sunteti interesati sa cumparati nu pentru mistouri de 2 lei.