Vind 20 buc saci pastrare crap de 0,90x100 cm noi nouti in pungile originale , cumparati pentru concurs .
Pretul este de 25 ron buc sau 450 ron toti 20 buc.
Pretul de cumparare a fost de 600 ron.
RETINETI - NOI NOUTI CU ETICHETELE PE EI.
0744.475.476-
Va rog mult nu ma mai luati cu oferte in bataie de joc cum sa dau 10 cu 2 mil???
Eu am platit 10 acum 2 saptamini cu 3 mil e chiar bataie de joc .
VA REAMINTESC SACII SUNT NOI NOUTI CU ETICHETELE PE EI am redus deja din valoarea totala 1 mil si daca ii ia cineva pe toti 20 are reducere 1,5 mil fata de pretul de magazin deci toti 20 costa 4,5 mil fata de 6 mil in magazinele de profil.
Pentru cei care vor mai putini costa 250 mi lei bucata NU VIND CEVA FOLOSIT DUPA CE M-AM SATURAT EU DE EI , vind ceva care este nou nout in tipla cu reducere de 20 la suta fata de magazin.Alti nu lasa 20 la suta din pret nici la produsele folosite cite 1-2 ani .
Daca tu compari materialul ala din plastic de la aia negri de 50x80 cm cu astia luati de la Total Fishing inseamna ca nu mai stim ce sunt aia saci de concurs.
Deci pe cei 20 de saci cumparati de mine acum 2 sapt am platiti la Total Fishing 610 ron.
Daca iti plac aia de la Senzor ia tata de acolo cine te tine , dar nu cred eu ca te primeste cineva cu aia de 80x50 cm la concurs retine sacii au 90x100 cm, si oricum pretul oferit de tine este la misto , Retiine sacii sunt NOI NOUTI IN PUNGILE LOR ORIGINALE nu sunt saci folositi un sezon.
Daca tu gasesti undeva saci de 90x100 cm ca astia astia la 15 ron buc tii platesc eu si tii fac cadou.
Se vede ca habar nu ai de sacii pentru concurs. Si despre reducere am lasat la lucru nou nout destul asa ca nu mai veniti cu oferte de genul 15 ron buc .