Vand lanterna cap Led Lenser H7 noua

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

radu_popeanu
Puncte: 0

Vand lanterna cap Led Lenser H7 noua

Mesaj de radu_popeanu »

Vand lanterna de cap Led Lenser H7 noua. Am primit doua buc. cadou, una dintre ele o vand. Noua, nedesfacuta din cutie, are si bateriile sigilate.
Cateva detalii tehnice pentru cei care nu cunosc acest model:
LED: 1 x High End Power LED
Focus reglabil prin sistemul brevetat "Advanced Focus System"
Flux luminos: 170 lm
Lungime fascicul luminos: 180 m
Baterii: 3 x AAA (incluse)
Capacitate alimentare: 5.4 Wh
Timp functionare: 54 h
Greutate: 117 g
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wRQZ8S4TVg

Pret 190 lei Fix. La plata in avans pe card transportul asigurat de mine prin posta romana.
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

levi74
Partener Crapmania.ro

Re: Vand lanterna cap Led Lenser H7 noua

Mesaj de levi74 »

sal !! mai umbla la pret si vb, in magazin este fix 195 ron, aici este un mic, mare bazar totusi !!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

levi74 scrie:sal !! mai umbla la pret si vb, in magazin este fix 195 ron, aici este un mic, mare bazar totusi !!
Am "umblat" la pret si este mai ieftin ca in magazin. Lanterna este noua, sigilata, plus ca la magazin mai platesti si transportul! Si ar mai fi o idee sa o si gasesti pe stoc! Stima!
Maxi Fish Mures

vladd

Mesaj de vladd »

http://www.totalfishing.ro/lanterna-cap ... 10595.html

Pret 205ron. Garantie+transport inclus prin curierat rapid, nu trebuie sa mai bati drumul pana la posta iti suna la usa:) am intervenit pt ca ati precizat ca nu se gaseste pe STOC la care se adauga transportul nu stiu cati bani! Plus ca aici nu trebuie sa risti sa platesti valoarea produsului in avans pt a benificia de transport gratuit!!! Dvs nu riscati sa pierdeti 10 ron la transportul prin posta romana dar in ideea dvs si a multor alti vanzatori, cumparatorul sa riste sa trimita toata valoarea produsului in avans pt un transport gratuit de 10 ron!!! Scuze deranjul dar asta e realitatea!!!
Oricine doreste, acum poate posta foarte usor anunturi chiar si pe facebook. Link >>> https://www.facebook.com/groups/263794020456534/

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

vladd scrie:http://www.totalfishing.ro/lanterna-cap ... 10595.html

Pret 205ron. Garantie+transport inclus prin curierat rapid, nu trebuie sa mai bati drumul pana la posta iti suna la usa:) am intervenit pt ca ati precizat ca nu se gaseste pe STOC la care se adauga transportul nu stiu cati bani! Plus ca aici nu trebuie sa risti sa platesti valoarea produsului in avans pt a benificia de transport gratuit!!! Dvs nu riscati sa pierdeti 10 ron la transportul prin posta romana dar in ideea dvs si a multor alti vanzatori, cumparatorul sa riste sa trimita toata valoarea produsului in avans pt un transport gratuit de 10 ron!!! Scuze deranjul dar asta e realitatea!!!
Nu vreau sa creez polemica, dar ma obligi! Daca nu citeai printre randuri, observai ca faptul ca ar fi in stoc sau nu era expus de mine la modul ipotetic. Pretul meu este de 190 lei transport inclus (si nimeni nu se risca cu nimic). Daca gasesti sub acelasi produs, in Romania, sub pretul cerut de mine, te rog sa ma anunti. Altfel, fire intinse!!!!
Maxi Fish Mures

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Eu am vb ff serios si cred ca sunt de bun simt cind te rog sa mai umbli la pret, iar pretul corect este 195 ron pe ,,lanterne profesionale,, cu transport gratuit la comenzi de peste 150ron. multumesc daca ramane asa si iti doresc sa o vinzi cind vrei tu!! pt discount-ul de 5 ron chiar nu pot sa i-ti multumesc!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Eu ma retrag... !
Vanzare buna! :wink:

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Levi 74. Vino cu o oferta concreta si ma gandesc daca e ok, asta binenteles daca esti interesat sa cumperi.
Maxi Fish Mures

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Sunt interesat si de diverse schimburi!
Maxi Fish Mures

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”