Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Am "umblat" la pret si este mai ieftin ca in magazin. Lanterna este noua, sigilata, plus ca la magazin mai platesti si transportul! Si ar mai fi o idee sa o si gasesti pe stoc! Stima!levi74 scrie:sal !! mai umbla la pret si vb, in magazin este fix 195 ron, aici este un mic, mare bazar totusi !!
Nu vreau sa creez polemica, dar ma obligi! Daca nu citeai printre randuri, observai ca faptul ca ar fi in stoc sau nu era expus de mine la modul ipotetic. Pretul meu este de 190 lei transport inclus (si nimeni nu se risca cu nimic). Daca gasesti sub acelasi produs, in Romania, sub pretul cerut de mine, te rog sa ma anunti. Altfel, fire intinse!!!!vladd scrie:http://www.totalfishing.ro/lanterna-cap ... 10595.html
Pret 205ron. Garantie+transport inclus prin curierat rapid, nu trebuie sa mai bati drumul pana la posta iti suna la usa:) am intervenit pt ca ati precizat ca nu se gaseste pe STOC la care se adauga transportul nu stiu cati bani! Plus ca aici nu trebuie sa risti sa platesti valoarea produsului in avans pt a benificia de transport gratuit!!! Dvs nu riscati sa pierdeti 10 ron la transportul prin posta romana dar in ideea dvs si a multor alti vanzatori, cumparatorul sa riste sa trimita toata valoarea produsului in avans pt un transport gratuit de 10 ron!!! Scuze deranjul dar asta e realitatea!!!