vand masuta

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

sorin_s
Puncte: 0

vand masuta

Mesaj de sorin_s »

Masuta Anaconda noua ne folosita ,se poate monta pe orice scaun, pat,sau rodpod.
pret 120 ron

poze
Imagine

Imagine

sorin_s

Re: vand masuta

Mesaj de sorin_s »

valabil transport asigurat

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

100ron +transport pe posta :mrgreen:

Serboiu Alexandru

Mesaj de Serboiu Alexandru »

In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

nu e prost cine cere ..e prost cine da ..scuze de offtopic
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

orjanu cristi
pescar de competitie

Mesaj de orjanu cristi »

Asta nu este nimic eu eram interesat de o valigeta pentru swingeri si mi-a oferit o valigeta de plastic la pretul de 80 lei OMUL INCEARCA , DACA IESE IESE

Serboiu Alexandru

Madalin 88 scrie:nu e prost cine cere ..e prost cine da ..scuze de offtopic
Nu e vorba de prostie. E vorba de naivitate, lipsa de informare, dar in niciun caz de prostie.

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

Serboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!
Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ron

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

orjanu cristi scrie:Asta nu este nimic eu eram interesat de o valigeta pentru swingeri si mi-a oferit o valigeta de plastic la pretul de 80 lei OMUL INCEARCA , DACA IESE IESE
Prietene valigeta respectiva am luato acum 2 ani cu 100 ron din magazin ,si era impecabila nici macar o zgarietura nu avea.
Ai fi vrut-o cadou ? daca esti asa smecher si critici pe altu de ce nu iti iei din magazin?

Serboiu Alexandru

sorin_s scrie:
Serboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!
Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ron
tata nitu are pe site scaun+masa 150 ron, eu am luat scaunul de la un coleg de forum.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”