pret 120 ron
poze

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Nu e vorba de prostie. E vorba de naivitate, lipsa de informare, dar in niciun caz de prostie.Madalin 88 scrie:nu e prost cine cere ..e prost cine da ..scuze de offtopic
Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ronSerboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!
Prietene valigeta respectiva am luato acum 2 ani cu 100 ron din magazin ,si era impecabila nici macar o zgarietura nu avea.orjanu cristi scrie:Asta nu este nimic eu eram interesat de o valigeta pentru swingeri si mi-a oferit o valigeta de plastic la pretul de 80 lei OMUL INCEARCA , DACA IESE IESE
tata nitu are pe site scaun+masa 150 ron, eu am luat scaunul de la un coleg de forum.sorin_s scrie:Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ronSerboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!