Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
.....daca,mai esteVasile.P scrie:rugam update.Ce mai este de vanzare?
omul scrie f.clar ca nu mai vinde nimic...si are dreptate...am patit-o si eu!!!...toti vor degeaba!! chiar daca preturile sunt mai mult decat decente!!!Andrej Zvolenszki scrie:Imi pare rau pentu cei care ar fi vrut la modul serios sa cumpere ceva, dar, din cauza altora ma vad nevoit sa nu mai vand absolut nimic.
Ciar nu pot sa le dau "pe gratis"!
Cu tot respectul, asta e o duma slaba! Adica daca vroiai sa vinzi ceva, vindeai la pretul care il doreai tu si nu te suparai aiurea pentru unul sau unii care vroiau sa cumpere la cat le convenea lor! Am fost de acord cu pretul cerut de tine, am fost de acord sa platesc transportul, dracie, am intentionat si sa iti platesc in avans pentru ca mi s-a parut pretul ok si imi place sa imi cumpar chestii de calitate cand gasesc preturi bune, desi nu am nevoie neaparata si urgenta de chestiile respective! Ti-am trimis SMS, mesaje private, ===>> nici un raspuns! Si eu am mai avut la vanzare unele chestii, dar le-am dat la pretul care mi-a convenit. Au fost produse la care nu am lasat nimic la pret, caci am considerat ca e pretul corect si pana la urma le-am vandut la o persoana serioasa, desi am avut oferte absurde. Deci, dupa ceea ce zici tu mai sus, pot trage niste concluzii: ori ai vrut doar sa mai umplii forumul (deci esti neserios), ori ai o problema emotionala, care ar trebui sa ti-o rezolvi! Bafta multa!Andrej Zvolenszki scrie:Reiterez:
avand in vedere faptul ca nu imi vindeam echipamentul "de foame" sau pentru ca aveam vreo nevoie urgenta de bani,
ci doar vroiam sa le vand, pur si simplu, si din cauza unora dintre noi care au "incearcat" peste o anumita limita,
m-au facut sa ma renunt la mai vinde echipamentul, care dupa cum stim se strange destul de greu atat ca si timp cat si financiar.
Inca o data,
Va multumesc pentru oferte si imi cer scuze fata de cei cu care cat de cat "batusem palma".