Vand tot

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

gave
Puncte: 0

Vand tot

Mesaj de gave »

mp

Andrej Zvolenszki

Re: Vand tot

Mesaj de Andrej Zvolenszki »

Imi pare rau pentu cei care ar fi vrut la modul serios sa cumpere ceva, dar, din cauza altora ma vad nevoit sa nu mai vand absolut nimic.
Ciar nu pot sa le dau "pe gratis"!

cata_grj

Mesaj de cata_grj »

Imi pare rau pentru situatia creata! Cu tot respectul, nu inteleg ce ar fi putut sa va opreasca sa vindeti la preturile dorite... Romanul asa este... Vrea "aproape" gratis. (nu ca gratis nu ar vrea...) Poate va razganditi! O zi buna!

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Eu tot nu inteleg! Am fost de acord cu pretul tau, am fost de acord sa platesc transportul, am fost dispus si sa platesc in avans pe un card, ti-am dat mp, sms, nici un raspuns! Pana la urma mai vinzi sacul ala de cantarire sau nu?
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

rugam update.Ce mai este de vanzare?
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

Dan D.

Mesaj de Dan D. »

Vasile.P scrie:rugam update.Ce mai este de vanzare?
.....daca,mai este
Nume utilizator schimbat din DENYSA

Andrej Zvolenszki

Mesaj de Andrej Zvolenszki »

Reiterez:
avand in vedere faptul ca nu imi vindeam echipamentul "de foame" sau pentru ca aveam vreo nevoie urgenta de bani,
ci doar vroiam sa le vand, pur si simplu, si din cauza unora dintre noi care au "incearcat" peste o anumita limita,
m-au facut sa ma renunt la mai vinde echipamentul, care dupa cum stim se strange destul de greu atat ca si timp cat si financiar.

Inca o data,
Va multumesc pentru oferte si imi cer scuze fata de cei cu care cat de cat "batusem palma".

bosssorin

Mesaj de bosssorin »

Andrej Zvolenszki scrie:Imi pare rau pentu cei care ar fi vrut la modul serios sa cumpere ceva, dar, din cauza altora ma vad nevoit sa nu mai vand absolut nimic.
Ciar nu pot sa le dau "pe gratis"!
omul scrie f.clar ca nu mai vinde nimic...si are dreptate...am patit-o si eu!!!...toti vor degeaba!! chiar daca preturile sunt mai mult decat decente!!!

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Andrej Zvolenszki scrie:Reiterez:
avand in vedere faptul ca nu imi vindeam echipamentul "de foame" sau pentru ca aveam vreo nevoie urgenta de bani,
ci doar vroiam sa le vand, pur si simplu, si din cauza unora dintre noi care au "incearcat" peste o anumita limita,
m-au facut sa ma renunt la mai vinde echipamentul, care dupa cum stim se strange destul de greu atat ca si timp cat si financiar.

Inca o data,
Va multumesc pentru oferte si imi cer scuze fata de cei cu care cat de cat "batusem palma".
Cu tot respectul, asta e o duma slaba! Adica daca vroiai sa vinzi ceva, vindeai la pretul care il doreai tu si nu te suparai aiurea pentru unul sau unii care vroiau sa cumpere la cat le convenea lor! Am fost de acord cu pretul cerut de tine, am fost de acord sa platesc transportul, dracie, am intentionat si sa iti platesc in avans pentru ca mi s-a parut pretul ok si imi place sa imi cumpar chestii de calitate cand gasesc preturi bune, desi nu am nevoie neaparata si urgenta de chestiile respective! Ti-am trimis SMS, mesaje private, ===>> nici un raspuns! Si eu am mai avut la vanzare unele chestii, dar le-am dat la pretul care mi-a convenit. Au fost produse la care nu am lasat nimic la pret, caci am considerat ca e pretul corect si pana la urma le-am vandut la o persoana serioasa, desi am avut oferte absurde. Deci, dupa ceea ce zici tu mai sus, pot trage niste concluzii: ori ai vrut doar sa mai umplii forumul (deci esti neserios), ori ai o problema emotionala, care ar trebui sa ti-o rezolvi! Bafta multa!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”