Căutarea a găsit 6 rezultate

de Valeriu
Mar Dec 22, 2009 13:24
Forum: Campionatul National de Pescuit la Crap
Subiect: pescuitul! subiect de barfa in cancan
Răspunsuri: 28
Vizualizări: 5351

Re: pescuitul! subiect de barfa in cancan

popa viorel scrie: Ar trebui sa va deranjeze cei care au facut fapta, nu cel care a publicat povestea.....
Si daca a fost publicat la ordin ..... ce ne facem ?
de Valeriu
Mar Dec 08, 2009 22:19
Forum: Campionatul National de Pescuit la Crap
Subiect: Asociatia cluburilor de pescuit la crap
Răspunsuri: 211
Vizualizări: 32262

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Draga "coleg" important este sa aveti in calcul si faptul ca o "adunatura" poate sa preia puterea. Avem o echipa inteligenta la conducere, cu forta lui Victor Oana, influentele lui Iuga Florentin si banii Colonelului Orhei. Asa ca veti vedea ce se poate face , timpul va lucra in defavoarea celor ca...
de Valeriu
Vin Dec 04, 2009 8:56
Forum: Concursuri de Pescuit
Subiect: CUPA FLOREASCA -editia I- 2010
Răspunsuri: 62
Vizualizări: 11733

Re: CUPA FLOREASCA -editia I- 2010

DAVID NICU scrie:in mare parte se poate ajunge cu masina la stand,sau la cel mult 10-20 m de stand,o sa folosim parcarile din vecinatate standurilor.

Solutii sunt .

ok
de Valeriu
Joi Dec 03, 2009 23:25
Subiect: CUPA FLOREASCA -editia I- 2010
Răspunsuri: 62
Vizualizări: 11733

Re: CUPA FLOREASCA -editia I- 2010

vreau si eu sa particip , dar daca masina ramane la 200 m de locul de pescuit ? ce fac , .. pun bagajele la spinare ? poate am nevoie de un incarcator pt bateriile de la lanterna de cap .....

trebuie gasita o solutie sa avem masina langa stand ....
de Valeriu
Mie Apr 22, 2009 12:49
Subiect: NOUA FORMULA CONCURS CUPA CARPZONE PERIS 2009
Răspunsuri: 75
Vizualizări: 12022

Re: NOUA FORMULA CONCURS CUPA CARPZONE PERIS 2009

Lista actualizata: 1.Razvan Gheorghe&Valentin Petrescu 2.Colceriu Vlad - Colceriu Bogdan (Dynamite Brothers)( achitat integral ) 3.Grecu Florin & Bunea Alexandru 4.Badea Marian-Andrei Daniel 5.Ionescu Tiberiu -Chirita Ionut 6.Cristi Trofim-Ionut 7.Ionut Ciurel - Alex Mocanu 8.Danezu &Sorin 9.Energy...
de Valeriu
Mie Apr 22, 2009 12:35
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: Pescar cat de cat incepator
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 1089

Pescar cat de cat incepator

Va salut , ma numesc Valeriu Mocanu am 27 ani si pescuiesc de peste 15 ani . am inceput cu pescuitul la undita apoi la lansete si de anul trecut am inceput sa pescuiesc dedicat la crap, echipament am reusit sa cumpar pentru pescuitul de c&r si cu ajutorul dumneavoastra , sper , sa incerc sa prepar s...

Mergeți la căutare avansată