Căutarea a găsit 35 rezultate

de livulik
Lun Iul 30, 2012 16:24
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?
Răspunsuri: 530
Vizualizări: 47648

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

q.e.d. nu ”TOT POPORUL” vrea sa plece presedintele! au vrut 7 milioane, sunt multi si ar trebui sa dea de gandit presedintelui, dar dorinta oamenilor nu a fost atat de mare cum vroia si spera USL sa fie! principiul ar trebui sa fie: nu-ti mai place locomotiva, o schimbi dar nu din mers ca ramai cu t...
de livulik
Vin Iul 27, 2012 16:24

Iliescu indeamna la prezenta MASIVA la vot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://ioniliescu.wordpress.com/

ce motiv mai bun poti avea sa NU participi?!?
de livulik
Vin Iul 27, 2012 15:20

Digital scrie: M-ai facut s-a (sa) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cu lacrimi
Stima.
si tu pe mine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anyway, mai vorbim peste 6 luni! :wink:
de livulik
Vin Iul 27, 2012 14:50

Nu asta era idee,dar ma rog daca asta ai inteles :oops: :oops: Stima. nu asta am inteles dar eu, dintr-o ”igiena” personala, NU MA POT SITUA de aceeasi parte a baricadei cu A3. NU POT! din pacate nici de partea cealalta nu sunt pt. ca nici aia nu ma reprezinta! momentan sunt PE baricada si nu vreau...
de livulik
Vin Iul 27, 2012 14:00

ok, argumentele tale m-au convins! :? o sa incep sa-i urmaresc pe gadea&co. ca acolo este adevarul! Toate cele bune! p.s. daca referendumul tinut conform regulilor impuse de C.E. prin C.C.R. va scoate la vot 9,2 milioane de electori si acestia vor decide plecarea lui basescu atunci este in regula! p...
de livulik
Vin Iul 27, 2012 13:12

Inteleg din postarea ta ca,jurnalistii din presa scrisa nu sunt angajati si pe deasupra fac si munca patriotica :lol: :lol: :lol: Despre revista kamikaze - tipic romanesc :oops: :oops: Stima. nu am zis ca cei din presa scrisa sunt ”ca lacrima” dar macar nu-i vad cum se produc pe sticla! am un dram ...
de livulik
Vin Iul 27, 2012 12:21

Pentru livulik : http://www.mircea-badea.ro/blog/dialogul-cu-antonescu/ pentru ati stapanii lacrimile :lol: :lol: Stima. nu stiu cine-i mircea badea! eu citesc mai mult presa scrisa, nu ma uit la A3, B1, RTV, TVR deoarece nu mai sunt de mult timp jurnalisti ci doar niste angajati... tv-ul il folose...
de livulik
Vin Iul 27, 2012 9:52

Decat cu tandemul ponta-crinut, mai bine cu madalin voicu si partidul rromanes :D " Vladut,nici unul din cei enumerati de tine nu fac obiectul votului de pe 29 :wink: In toamna poate da :lol: :lol: :lol: Stima. Ba eu cred ca da! presedintele interimar a marit miza! Crinutzu ne paraseste daca in urm...
de livulik
Mie Iul 25, 2012 11:45

de cand au avut partidele noastre post-revolutionare doctrina si principii? LOL! ar fi fost bine sa-si mentina anumite directii! nu reusesc sa inteleg cum unii oameni pur si simplu sunt orbi si nu vad lucruri evidente! succesiunea faptelor este urmatoarea: - cand a venit momentul ”0”, adica al taier...
de livulik
Mie Iul 25, 2012 7:16

http://www.econtext.ro/eveniment--2/politic/romania-presedintilor-ce-au-facut-iliescu-constantinescu-si-basescu-pentru-romania-vezi-cum-au-luat-tara-si-cum-au-lasat-o-iata-cum-au-evoluat-salariile-pensiile-somajul-numarul-saracilor-cat-au-fost-acestia-presedinti.html va dati seama ce ironie giganti...

Mergeți la căutare avansată