VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Digital »

Florin Pata scrie:Tot aud si citesc despre "oamenii rai" care doresc/comploteaza/urmaresc demiterea "presedintelui :lol: base"!"Plagiatori"/"Securisti"/"Comunisti"/"Fraieri" doresc sa-l trimita pe "base cel imaculat" la "nasol"!
Inca nu am receptionat nici un mesaj verbal/scris/etc. despre un minim de "lucruri bune"/"masuri destinate poporului"/"fapte pentru care ne mindrim"/"modul pozitiv prin care acesta ne reprezinta international :lol: :roll: !", efectuate de acest personaj care nu ar avea ce cauta in politica nici unui popor civilizat !
Daca sustinatorii acestuia cunosc aspecte pozitive ale activitatii personajului ,sunt dispus sa votez "NU" la referendum !
Acelasi lucru l-am dorit si eu,dar dupa cum vezi.................................
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

tai_pan28 scrie:Asta iarna cand se demonstra in Pta Universitatii, Basescu avea o popularitate de sub 15%. Ea a fost mentinuta pana cand au venit USL-istii la putere.
Surprinzator totusi ce se intampla dupa.....cei de la USL reusesc imposibilul...adica sa se faulteze grosolan singuri...si sa intoarca marea masa a votantilor care nu erau fideli USL impotriva lor.
Si asa se ajunge ca 80% din cei care voteaza acum cu Basescu sa faca asta alegand raul cel mai mic dintre cele 2 si impinsi de la spate de prostia USL-ului.
Basescu a fost un presedinte slab...care a facut greseli multe dar USL cand a luat guvernul trebuia sa se apuce de treaba in tara nu sa piarda 3 luni de zile cu Jos Basescu.
Romania este o republica parlamentara nu prezidentiala. Sunt foarte multi cei care nu cunosc diferenta.
Personal nu o sa votez cu nimeni pentru ca nici Basescu si nici USL nu m-au convins ca merita.

Din informatiile mele(de la TV) PDL avea aproximativ 15% ! base avea sub 10% ! Care sunt 80% care voteaza cu base',cand acesta si PDL se roaga si "fac orice!" ca populatia sa nu se prezinte la vot ! :oops: (80% din 8% reprezinta ............ :lol: )
Este adevarat ca varianta Crin/Ponta avea ocazia sa "vina cu ceva mai ....consistent!"Din pacate ,inca nu au realizari spectaculare !Totusi au rezolvat pe unii din "baietii destepti din energie" si "se chinuie!!! :D !
Astept in continuare realizarile "marinarului/cotofenelor/chelnerilor pdl "!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Statisticile niciodata n-au fost comandate de catre cineva impotriva sa. In saptamana asta Basescu a fost mai vocal fiindca stia ca are ultima carte de jucat ( ultima manifestatie pro ) inaintea ghilotinei.
Dar colegul Florin are dreptate. M-am cam tinut de monoloage pe-aici, ce nu fac eu de obicei fiind vorba de politica. Asta mi-a fost ultima postare.
Ce-o da bunul Dumnezeu dupa 29 oricum tot vom suporta.
Multumesc de aprecieri Domnule Pata.
Doamne ajuta!
Urban culture.

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Hai gata cu gargara ca s-a incheiat campania electorala, ne regasim duminica noaptea, sa ne scoatem ochii! :mrgreen:
When nothing is sure, everything is possible.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Decat cu tandemul ponta-crinut, mai bine cu madalin voicu si partidul rromanes :D "
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CatalinLadescu

Mesaj de CatalinLadescu »

citesc aici de 24 de pagini incat imi dau seama ca romanii sunt cei mai buni comentatori
duminica eu stiu ca este un referendum prin care se cere parerea oamenilor daca il mai vor pe basescu sau nu, nu cred ca sunt alegeri prezidentiale sau parlamentare
daca pica e voia oamenilor daca nu ....nu
daca lumea crede ca a fost bine cu basescu cu pensii taiate, cu salarii micsorate, cu tva marit, cu 100de miliarde de euro datorii fara nici o autostrada construita integral atunci hai sa stam acasa
Nume utilizator schimbat din Dudebune

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Vladut Mateianu scrie:Decat cu tandemul ponta-crinut, mai bine cu madalin voicu si partidul rromanes :D "
Vladut,nici unul din cei enumerati de tine nu fac obiectul votului de pe 29 :wink:
In toamna poate da :lol: :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA

livulik

Mesaj de livulik »

Digital scrie:
Vladut Mateianu scrie:Decat cu tandemul ponta-crinut, mai bine cu madalin voicu si partidul rromanes :D "
Vladut,nici unul din cei enumerati de tine nu fac obiectul votului de pe 29 :wink:
Stima.
Ba eu cred ca da! presedintele interimar a marit miza! Crinutzu ne paraseste daca in urma referendumului basescu revine la cotroceni!

p.s. abia imi stapanesc lacrimile gandindu-ma ce om politic pierde romania! :lol: da” poate se razgandeste totusi, poate a zis si el asa ”la misto” in caterinca aia de parlament!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

livulik scrie:
Digital scrie:
Stima.
Ba eu cred ca da! presedintele interimar a marit miza! Crinutzu ne paraseste daca in urma referendumului basescu revine la cotroceni!

p.s. abia imi stapanesc lacrimile gandindu-ma ce om politic pierde romania! :lol: da” poate se razgandeste totusi, poate a zis si el asa ”la misto” in caterinca aia de parlament!
S-a razgandit de ieri....nu mai pleaca..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

livulik scrie:
Digital scrie:
Stima.

Esti sigur ca cei enumerati de Vladut sunt trecuti pe buletinul de vot ????
Eu stiu ca este trecut un singur nume si doua optiuni.
Stima.
Victor Conta
ROMANIA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”