pentru ati stapanii lacrimile

Stima.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu stiu cine-i mircea badea! eu citesc mai mult presa scrisa, nu ma uit la A3, B1, RTV, TVR deoarece nu mai sunt de mult timp jurnalisti ci doar niste angajati... tv-ul il folosesc doar pt. NatGeo, F&H si fotbal!Digital scrie:Pentru livulik : http://www.mircea-badea.ro/blog/dialogul-cu-antonescu/
pentru ati stapanii lacrimile![]()
![]()
Stima.
livulik scrie:nu stiu cine-i mircea badea! eu citesc mai mult presa scrisa, nu ma uit la A3, B1, RTV, TVR deoarece nu mai sunt de mult timp jurnalisti ci doar niste angajati... tv-ul il folosesc doar pt. NatGeo, F&H si fotbal!Digital scrie:Pentru livulik : http://www.mircea-badea.ro/blog/dialogul-cu-antonescu/
pentru ati stapanii lacrimile![]()
![]()
Stima.
”Sunt sigur că moderatorii și analiștii de la Antena 3 țin în portofele câte o poză cu bucile lui Felix, să aibă ce pupa în caz că-i apucă sevrajul prin oraș.”
Revista Kamikaze
nu am zis ca cei din presa scrisa sunt ”ca lacrima” dar macar nu-i vad cum se produc pe sticla! am un dram in plus de incredere in cele scrise! verba volant...Digital scrie:
Inteleg din postarea ta ca,jurnalistii din presa scrisa nu sunt angajati si pe deasupra fac si munca patriotica![]()
![]()
![]()
Despre revista kamikaze - tipic romanesc![]()
![]()
Stima.
Vorbim de Mircea Toma - cel care a venit la Academia Catavencu "in uniforma kaki"livulik scrie:nu am zis ca cei din presa scrisa sunt ”ca lacrima” dar macar nu-i vad cum se produc pe sticla! am un dram in plus de incredere in cele scrise! verba volant...Digital scrie:
Inteleg din postarea ta ca,jurnalistii din presa scrisa nu sunt angajati si pe deasupra fac si munca patriotica![]()
![]()
![]()
Despre revista kamikaze - tipic romanesc![]()
![]()
Stima.
p.s. daca tu stii ceva despre dependenta/aservirea lui Mircea Toma (fondator Kmkz), a grupului ActiveWatch si a revistei Kamikaze te rog sa-mi spui si mie pt. ca ar fi un adevarat subiect ”de presa”