VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Digital »

Pentru livulik : http://www.mircea-badea.ro/blog/dialogul-cu-antonescu/
pentru ati stapanii lacrimile :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

In astfel de momente, rolul administratiei locale, al primariilor, este foarte mare

Rezultatele de la alegerile locale

PRIMĂRII

USL - 1.322 mandate (41,57%)
PDL - 498 mandate (15,66%)
PSD - 378 mandate (11,88%)
PNL - 264 mandate (8,30%)
UDMR - 203 mandate (6,38%)

Prezenţa la vot pentru alegerea primarilor a fost de 56,24% la nivel național, adica vreo 9.700.000 voturi. Dintre acestea, cca 1.430.000 au fost pentru PDL. Marea majoritate dintre votantii PDL vor sta acasa, dar vor fi si unii care vor veni la vot.
Raman vreo 8.270.000 voturi, teoretic ale USL. Clar, unii nu vor mai veni la vot (concedii, dezamagire, lene etc). Dar, vor mai veni altii, care, din diverse motive, n-au fost la locale.
Socoteala pare simpla, validarea referendumului se "joaca" la nivel de cca 1.000.000 voturi.
Dacă adunăm USL + (unde au avut candidati separati) PSD si PNL, rezulta 61,75 %. Mai punem si ceva UDMR (atitudine ambigua, dar tot vor veni unii la vot), plus PP-DD care-l viseaza pe Dan Diaconescu presedinte, se ajunge lejer la un 75 %.
Iar cine controleaza teritoriul, controleaza si referendumul. Exista destule parghii, stie toata lumea. Plus faptul ca se voteaza ORIUNDE te afli, plus programul prelungit al sectiilor de votare...

Ce se va intampla ? Vom vedea ! Oricum, ambele tabere au facut greseli grosolane.
Cele mai mari:
USL-ul : actiunea in forta de a capta toate parghiile puterii
PDL-ul : tinerea electoratului acasa, dupa ce si-a tinut parlamentarii in banci.

Vom vedea ce va conta mai mult, pentru ca romanii sunt inprevizibili.

PS : la nivelul intregii tari, doua-trei sute de mii de voturi se pot fura. Mai ales ca acum conteaza daca s-a votat, nu "pe cine".
Asa a fost intotdeauna in Romania, de pe vremea lui Cuza.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Balada lui Basescu:

Si daca ramuri bat in geam
Si iese iarasi chiorul
Eu o sa plec in Pakistan
Ca s-a tampit poporul.
La carma bietei noastre tari
Se afla un golan
Cu-apucaturi si cu purtari
De mare betivan
. Si daca tot iesiti la vot
Ca voi sunteti poporul
Sa nu va fi prostit de tot
S-alegeti iarasi chiorul. :wink:
slowly we rot- by Obituary

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

ptiu la naiba! şi aici sunt postaci! :evil:

livulik

Mesaj de livulik »

Digital scrie:Pentru livulik : http://www.mircea-badea.ro/blog/dialogul-cu-antonescu/
Stima.
nu stiu cine-i mircea badea! eu citesc mai mult presa scrisa, nu ma uit la A3, B1, RTV, TVR deoarece nu mai sunt de mult timp jurnalisti ci doar niste angajati... tv-ul il folosesc doar pt. NatGeo, F&H si fotbal!

”Sunt sigur că moderatorii și analiștii de la Antena 3 țin în portofele câte o poză cu bucile lui Felix, să aibă ce pupa în caz că-i apucă sevrajul prin oraș.”
Revista Kamikaze

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

livulik scrie:
Digital scrie:Pentru livulik : http://www.mircea-badea.ro/blog/dialogul-cu-antonescu/
Stima.
nu stiu cine-i mircea badea! eu citesc mai mult presa scrisa, nu ma uit la A3, B1, RTV, TVR deoarece nu mai sunt de mult timp jurnalisti ci doar niste angajati... tv-ul il folosesc doar pt. NatGeo, F&H si fotbal!

”Sunt sigur că moderatorii și analiștii de la Antena 3 țin în portofele câte o poză cu bucile lui Felix, să aibă ce pupa în caz că-i apucă sevrajul prin oraș.”
Revista Kamikaze

Inteleg din postarea ta ca,jurnalistii din presa scrisa nu sunt angajati si pe deasupra fac si munca patriotica :lol: :lol: :lol:
Despre revista kamikaze - tipic romanesc :oops: :oops:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA

livulik

Mesaj de livulik »

Digital scrie:
Inteleg din postarea ta ca,jurnalistii din presa scrisa nu sunt angajati si pe deasupra fac si munca patriotica :lol: :lol: :lol:
Stima.
nu am zis ca cei din presa scrisa sunt ”ca lacrima” dar macar nu-i vad cum se produc pe sticla! am un dram in plus de incredere in cele scrise! verba volant...

p.s. daca tu stii ceva despre dependenta/aservirea lui Mircea Toma (fondator Kmkz), a grupului ActiveWatch si a revistei Kamikaze te rog sa-mi spui si mie pt. ca ar fi un adevarat subiect ”de presa” :wink:

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

livulik scrie:
Digital scrie:
Stima.
nu am zis ca cei din presa scrisa sunt ”ca lacrima” dar macar nu-i vad cum se produc pe sticla! am un dram in plus de incredere in cele scrise! verba volant...

p.s. daca tu stii ceva despre dependenta/aservirea lui Mircea Toma (fondator Kmkz), a grupului ActiveWatch si a revistei Kamikaze te rog sa-mi spui si mie pt. ca ar fi un adevarat subiect ”de presa” :wink:
Vorbim de Mircea Toma - cel care a venit la Academia Catavencu "in uniforma kaki" :lol: :lol: :lol: sau de "civilul" Mircea Toma :lol: :lol: :lol:
Domnul Mircea Toma nu face subiectul acestui topic dar daca insisti..............oricand cu placere
Stima
Victor Conta
ROMANIA

livulik

Mesaj de livulik »

ok, argumentele tale m-au convins! :?
o sa incep sa-i urmaresc pe gadea&co. ca acolo este adevarul!

Toate cele bune!

p.s. daca referendumul tinut conform regulilor impuse de C.E. prin C.C.R. va scoate la vot 9,2 milioane de electori si acestia vor decide plecarea lui basescu atunci este in regula! pina atunci vad o tentativa de acaparare totala a puterii ascunsa in spatele dorintei poporului!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”