Căutarea a găsit 12 rezultate

de PESCAROM
Dum Mai 11, 2008 16:46
Forum: Concursuri de Pescuit
Subiect: Jubileu Maconka
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 1664

hmmm.....din pacate nu toti pot urmari acest post prin satelit....apropo exista un site al acestui poist de televiziune un de poate fi vizionat live?
de PESCAROM
Dum Mai 11, 2008 16:46
Subiect: Jubileu Maconka
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 1664

hmmm.....din pacate nu toti pot urmari acest post prin satelit....apropo exista un site al acestui poist de televiziune un de poate fi vizionat live?
de PESCAROM
Dum Mai 11, 2008 16:42
Subiect: Concurs lacul vladesti
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 2270

nu toti considera pescuitul ca fiind un hobby si un mod de relaxare sau.....romanul sasi umple traista in schimb nul mai intereseaza ce ramane in urma......o balta minunata este cea de la lozova unde intradevar sunt unele restrictii foarte bune pt astfel de pescari
de PESCAROM
Mar Apr 29, 2008 15:31
Subiect: Concurs lacul vladesti
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 2270

salutare adrwus,ai participat la concurs?cum a fost desfasurarea ?ce capturi sau prins ?vreau si eu zilelea astea sa fac o partida de vreo 4 zile la vladesti....sa vedem dak se mai prind acolo crapi de 2 cifre :lol: apropo nu stii se mai organizeaza curand vreun concurs pe acest lac?
de PESCAROM
Vin Apr 25, 2008 15:27
Forum: Nade & Momeli
Subiect: BOILLESURI DIN STROT
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 3832

hm... :lol: da intradevar folosesc si eu canepa pisata(praf)la fabricarea boilessurilor.....si uneori cu rezultate chiar foarte bune
de PESCAROM
Dum Apr 20, 2008 15:09

clar.....atunci....sa inteleg k nu foloseste nimeni strot in fabricarea boilessurilor....
de PESCAROM
Mie Apr 16, 2008 15:07

vam pus aceasta intrebare deoarece cu cativa ani in urma pescuiam la patratica de strot fabricat prin presare....si am reusit sa prind si crapi de 16 kg...de aceea ma gandeam dak a incercat cineva sa fabrice cineva boilessuri care sa aiba in compozitie strot de rapita sau floarea soarelui... :lol:
de PESCAROM
Mie Apr 16, 2008 15:02

BOILLESURI DIN STROT

Am si eu o intrebare a folosit cineva sau foloseste cineva strot de floarea soarelui sau de rapita...bine inteles in cantitate redusa la fabricarea boilessurilor....in combinatie cu alte produse?
de PESCAROM
Mie Apr 16, 2008 14:33
Subiect: "braconaj sportiv"
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 871

"braconaj sportiv"

De acest fapt sincer nu am stiut pana acum.....da asta intradevar este "braconaj sportiv"....poate se mai schimba lucrurile si vom avea in partea aceasta a moldovei mai multe concursuri de pescuit crap.balti ar fi nu este o problema dar problemele organizatorice si chiar uneori nepasarea celor de la...
de PESCAROM
Mie Apr 16, 2008 11:45
Forum: Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap
Subiect: Textil pentru inaintas
Răspunsuri: 19
Vizualizări: 7048

cred ca berkley este un fir foarte bun pentru folosirea sa ca inaintas....din pacate cred ca firul siliconat de la berkley nu e la fel de reusit.....dar dak analizam raportul calitate /pret cred ca este acceptabil

Mergeți la căutare avansată