Concurs lacul vladesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
PESCAROM

Concurs lacul vladesti

Mesaj de PESCAROM »

in perioada 13 aprilie pe balta vladesti din judetul galati se va disputa primul concurs de crap din acest an....speram sa nu fie si ultimul.....dak sunt pescari care participa la cest concurs ...pot posta aici ideile si parerile lor despre organizarea acestui concurs.... :D

Daniel D
Puncte: 0

Mesaj de Daniel D »

Eu nu particip....dar poate ne spui ceva de balta. Conditii de pescuit, taxa...

PESCAROM

Mesaj de PESCAROM »

salut hypo....din pacate nu am participat nici eu.....din anumite motive....dar din cate am inteles a fost un concurs pe cinste.balta este situata aproximativ la 30 km de galati...localitatea vladesti.este o amenajare piscicola privata aceasta fiind populata cu crap de peste 5 kg in balta cea mare ....iar balta a 2 are caras dar sincer aici am prins ciortani de la 2 kg in sus foarte multi ...concursul sa desfasurat pe echipe formate din 2 componenti,taxa de inscriere a fost de 50 lei de fiecare,sa permis nadirea cu basrcuta chiar si plantarea monturilor cu barca.bine este de stiut ca pe aceasta balta plantarea monturilor are un aport foarte important.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Din pacate aceaste balta a fost anii trecuti una din principalele surse de alimentare cu crapi a pescarilor bucuresteni !(si nu numai)
Sa speram ca s-au luat masuri ptr stoparea acestui "braconaj sportiv" ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

adrwus

Mesaj de adrwus »

credeti voi
cit despre concurs... organizat in doua manse a cate 3 ore javascript:emoticon(':shock:')
Shocked

PESCAROM

Mesaj de PESCAROM »

salutare adrwus,ai participat la concurs?cum a fost desfasurarea ?ce capturi sau prins ?vreau si eu zilelea astea sa fac o partida de vreo 4 zile la vladesti....sa vedem dak se mai prind acolo crapi de 2 cifre :lol: apropo nu stii se mai organizeaza curand vreun concurs pe acest lac?

adrwus

Mesaj de adrwus »

despre concursuri: daca nu sunt organizate de cei care intradevar se pricep, mai bine uita.
despre crapi de doua cifre, printre elasticele Vasluienilor probabil ca au scapat cativa.
merg foarte bine bilele de calitate.
@ vladut prefer sa vina Bucurestenii la pescuit pe Vladesti decat cei din Vaslui care dau cu elastice si le lasa in balta. Sa nu mai zic ca de o bila buna altfel beneficiaza crapul fata de un sac de porumb uscat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Da Adrian, dar pleaca si cu zecile de kg de crapi... :oops: In frunte cu Pavlovici si alti "indrumatori"..... :evil:
Sper sa le stea in gat !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

adrwus

Mesaj de adrwus »

SI EU! Nu am nimic impotriva sa iei in limita bunului simt dar sa pleci cu peste 400 kg !!!!! asta nu o mai pot intelege

PESCAROM

Mesaj de PESCAROM »

nu toti considera pescuitul ca fiind un hobby si un mod de relaxare sau.....romanul sasi umple traista in schimb nul mai intereseaza ce ramane in urma......o balta minunata este cea de la lozova unde intradevar sunt unele restrictii foarte bune pt astfel de pescari

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”