Căutarea a găsit 27 rezultate

de LukaBorza
Joi Iul 26, 2007 16:45
Forum: ARHIVA
Subiect: Greys
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 2166

Greys

M-ar interesa daca aduceti vergi Greys Prodigy deoarece m-ar tenta sa cumpar 2 exemplare. Daca da, la ce pret le puteti oferi. Va multumesc!
de LukaBorza
Mar Iun 26, 2007 21:55
Forum: Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap
Subiect: Caldura mare
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 3191

Caldura mare

Cum ati aborda o partida de vineri pana duminica la crap pe caldurile astea? Preferati un pat de nada sau pescuit la interceptie cu o nadire usoara doar in jurul monturii. Mentionez ca doresc sa pescuiesc chiar langa o zona cu agatura cu adancime variabila 1,5-2,25m. Daca alcatuiesc un pat de nada n...
de LukaBorza
Vin Iun 01, 2007 12:12
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: sonar
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 2417

1 metru=1.09 yarzi daca nu ma lasa memoria....si nici pe ft nu era setat. Erorile erau cauzate de valuri sau din cauza semnalului distorsionat.
de LukaBorza
Joi Mai 31, 2007 21:00
Subiect: sonar
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 2417

Am avut ocazia sa folosesc un asemenea sonar de la Humminbird si nu pot sa afirm faptul ca m-a incantat. Din ce am observat, da destul de multe erori, semnaland adancimi astronomice si nu l-am folosit pe vant. Oricum parerea mea e subiectiva si nu ma consider in masura sa iti spun daca sa iti iei sa...
de LukaBorza
Joi Mai 10, 2007 9:17
Subiect: Fox sau Kryston
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 2543

Fox sau Kryston

Doresc sa imi achizitionez 2 role de fir ptr forfac si sunt nehotarat. In primul rand mi-as dori un fir ultra fin (Silkworm sau Megasilk) si un fir cu camasa de 15-20 lb (Mantis Gold sau Insider). Ce sfaturi imi puteti da si daca se poate, cateva monturi are sa puna in valoare calitatile acestor fir...
de LukaBorza
Dum Apr 15, 2007 20:36
Forum: Nade & Momeli
Subiect: Informatii despre boilies
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 3125

Informatii despre boilies

Am achizitionat 2 pungi de bile BFM S, C & BP 20mm si m-ar interesa cum sa le pun la munca. Se preteaza aceste bile ptr primavara? Cum ar trebui sa le utilizez astfel incat sa scot pe mal niste mustaciosi? (pe balta unde o sa le folosesc e fff mult ciortan).
Va multumesc anticipat!!!
de LukaBorza
Vin Mar 23, 2007 20:36
Subiect: Primul pescuit la crap pe anul 2007
Răspunsuri: 17
Vizualizări: 6648

Este cineva care a folosit boilies 3D? Daca da, in ce situatii au dat randament maxim?
de LukaBorza
Joi Mar 22, 2007 9:17

Pescarii de langa mine nu pescuiau la solubile. Eu, in schimb, da, solubile de 18mm cu aroma de peste. Sa inteleg ca firul cu care am legat viermusii nu au avut nici o influenta?
de LukaBorza
Mie Mar 21, 2007 19:40

Am fost la pescuit si am folosit momitor la ambele lansete. Am pescuit in apa de cca 1.5-2m, pe o lanseta am pus viermusi iar pe alta am pescuit cu bile solubile. In ciuda faptului ca eu nu am mai abordat aceasta balta cu bile, rezultatele au fost mult mai bune la boilies. In privinta viermusilor, a...
de LukaBorza
Mar Mar 20, 2007 18:46
Forum: Concursuri de Pescuit
Subiect: CUPA COPIILOR LA CRAP-MOARA VLASIEI, 1 IUNIE
Răspunsuri: 41
Vizualizări: 10958

Daca am 16 ani impliniti inseamna ca nu pot sa particip.. :cry: Oricum este de apreciat initiativa. Bravo baieti!!!

Mergeți la căutare avansată