Ma pregatesc sa plec la o partida scurta de o zi pe balta Corni despre care v-am povestit. Momeala va fi reprezentata de viermusi si bile solubile. Cum trebuie abordata o asemenea partida, cat ar trebui nadit si cu ce, ar trebui sa caut pestele la apa ceva mai adanca(4-5m). Multumiri anticipate!
Parerea mea e ca daca la viermusi ai sanse sa prinzi, la bile intr-o partida de o zi(12 ore) nu cred ca ai mari sanse(mai ales ca ziceai ca balta a fost pescuita cu bile doar in cantitati mici).Eu cred ca ai avea ceva sanse cu momeala High Attract (multa aroma si restul nu conteza atat cat se ruleaza bine)si cu un saculet solubil cu pelete inmuiate si ele in atractant sau aroma .
Parerea mea,poate baietii de pe forum cu mai multa experienta ma vor contrazice,asa ca le dau cuvantul...
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap
Am fost la pescuit si am folosit momitor la ambele lansete. Am pescuit in apa de cca 1.5-2m, pe o lanseta am pus viermusi iar pe alta am pescuit cu bile solubile. In ciuda faptului ca eu nu am mai abordat aceasta balta cu bile, rezultatele au fost mult mai bune la boilies. In privinta viermusilor, am folosit o montura D-rig iar viermusii au fost legati de anou cu un fir Silky Soft de la Sufix. Dupa primul peste prins la viermusi, am inlocuit Silky Soft-ul cu un fir incolor Daiwa de 6lb. Nu am mai avut nici o prezentare la viermusi dupa aceea. Voi ce fir folositi pentru a lega viermusii de anou? Are vreo importanta faptul ca langa mine, la cca 50m se aflau niste pescari care dadeau si la bile SBS si la rama si la porumb si se aflau acolo de 3 zile? Astept sugestii
Influenta pescariilor care pescuiesc cu boiles pe o balta salbatica(sau nepescuita la bila pana atunci) poate fi foarte mare in timp, adica au sanse mari ca dupa cateva partide sa-l invete pe crap cu boilesurile.
Mai ales daca folosesc solubile.
Sau noua gama inventata de Senzor, boilesuri de porumb solubile...
Pescarii de langa mine nu pescuiau la solubile. Eu, in schimb, da, solubile de 18mm cu aroma de peste. Sa inteleg ca firul cu care am legat viermusii nu au avut nici o influenta?