Primul pescuit la crap pe anul 2007

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adrian apetrea
Puncte: 0

Mesaj de adrian apetrea »

vladut aveti facute sau numai pe comanda?
LIFE IS FISHING!
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

sunt ready- made-uri, frate, se gasesc la punga de 1 kg., sau galeata de 5 kg. si merg pe buneee !!!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cristiss

Mesaj de cristiss »

d-l cornel ce boiliesuri sunt alea? de la sbs cumva?

bogdan adrian

Mesaj de bogdan adrian »

unde merg, ca sunt noutatea anului 2007 iar eu nu am vazut , nu am auzit inca pe nimeni cu rezultate la boiles de porumb ,tari sau solubile . vreau argumente

LukaBorza

Mesaj de LukaBorza »

Este cineva care a folosit boilies 3D? Daca da, in ce situatii au dat randament maxim?

legio1083

Mesaj de legio1083 »

eu am o juma de punga de 3D da inca n-am pus pe mal nici un peste cu ele.

Unii spun c-ar fi niste bile facute special pt ape salbatice, care n-au mai vazut bile pana atunci, da pana nu pun ceva in salteaua de primire nu-mi dau cu parerea, sau macar pana ma conving ca pescuite in paralel cu alte bile sunt mai destepte.

E destul de complicat , dupa parerea mea, la fel ca si-n cazul Trigga, care se zice ca nu prind peste mic si ca nu se preteaza pt partide scurte, dar din moment ce pescarii care le-eu testat nu zic nimic din experientele lor n-am cum sa ma apuc acum sa-ti spun ce zice Nutra pe etichetaambalajului.
Legio - Patria Nostra !

lucix

Mesaj de lucix »

legio1083 scrie:eu am o juma de punga de 3D da inca n-am pus pe mal nici un peste cu ele.

Unii spun c-ar fi niste bile facute special pt ape salbatice, care n-au mai vazut bile pana atunci, da pana nu pun ceva in salteaua de primire nu-mi dau cu parerea, sau macar pana ma conving ca pescuite in paralel cu alte bile sunt mai destepte.

E destul de complicat , dupa parerea mea, la fel ca si-n cazul Trigga, care se zice ca nu prind peste mic si ca nu se preteaza pt partide scurte, dar din moment ce pescarii care le-eu testat nu zic nimic din experientele lor n-am cum sa ma apuc acum sa-ti spun ce zice Nutra pe etichetaambalajului.
Un amic din UK mi-a zis ca dau rezultate doar dipuite cu old whisky tinut la conge minim 12 ore :wink:
Born to be wild !

a1mer

Mesaj de a1mer »

Cu bilele de porumb de la sbs am avut eu rezultate pe moara vlasiei 2 fara o nadire prealabila.Bilele nu erau solubile ci tari.Cu o singura bila am prins si cate doi crapi la rand,fara sa schimb bila.Tragea a doua oara mai repede decat prima oara cand aruncam bila, tinuta in dip de csl si 3d turbo de porumb.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”