Moderator: Victoras Petcu
Nu are treaba decat in regim de concurs si chiar si atunci am dubii.osc1or scrie:Parera mea e ca in primul rand sa prinzi peste pe mv 2 tre sa dai in malul celalalt. Oare toti pescuiesc regulat la 130m+?
Nu prea merge asta cu talpa de slap.Poate daca pui 2,3 ancore si o recuperezi usori sa prinzi o stiuca.valiauto68 scrie:Unii spuneau ca orice pescar dotat cu undita si mulineta prinde pe moara si la talpa de slap!
Ca de directii de pescuit nu poate fi vorba nu? In mal,aproape...
In wknd e manifestatie, ai 12-24 ore la alegere sa pescuiesti.... Multi dau cu naditoare +plastice (greu sa ajungi departe cu naditor) ... Asta sa fie strategia de wknd?
Sant locuri cu gropi? Sau toata balta e lighean?
Eu am pescuit de 2ori la stand 10, 11 gardul primarului se afla la 180 190 m! Sa pescuiesti acolo nici vorba... Cat de bune sant locurile astea?
Cred totusi ca desi are peste mult si moara are chichitele ei... Nu?
Pe pontonul 7 malul este la peste 200m deci teoria asta nu se aplica la locurile cu deschidere mare...voua chiar nu va plac provocarile de nu pescuiti si pe alte locuri?!...trebuie sa pescuiesti pe diferite locuri ca sa-ti poti permite sa iti dai cu parerea despre pescuitul in malul de vis-a vis,nu crezi?!arsinel scrie:Nu are treaba decat in regim de concurs si chiar si atunci am dubii.osc1or scrie:Parera mea e ca in primul rand sa prinzi peste pe mv 2 tre sa dai in malul celalalt. Oare toti pescuiesc regulat la 130m+?
Am pescuit tot anul pe Ponton 7 la distanta de 70-110m ,erau cazuri cand aveam vecin de stand pe P6 si pe Locul 1 care ieseau mai in fatza si totus la 8-10 ore ei aveau 2,3 pesti si eu 7,8 .
De cati ani pescuiesc eu pe Moara cred ca daca fac media am cam 2,3 partide pe fiecare loc. Deci pot sa-mi dau cu parerea de malul de vis-a-vis.(cand este vb de pescuit de placere, weekend)eugen dragnea scrie:Pe pontonul 7 malul este la peste 200m deci teoria asta nu se aplica la locurile cu deschidere mare...voua chiar nu va plac provocarile de nu pescuiti si pe alte locuri?!...trebuie sa pescuiesti pe diferite locuri ca sa-ti poti permite sa iti dai cu parerea despre pescuitul in malul de vis-a vis,nu crezi?!arsinel scrie:Nu are treaba decat in regim de concurs si chiar si atunci am dubii.osc1or scrie:Parera mea e ca in primul rand sa prinzi peste pe mv 2 tre sa dai in malul celalalt. Oare toti pescuiesc regulat la 130m+?
Am pescuit tot anul pe Ponton 7 la distanta de 70-110m ,erau cazuri cand aveam vecin de stand pe P6 si pe Locul 1 care ieseau mai in fatza si totus la 8-10 ore ei aveau 2,3 pesti si eu 7,8 .
arsinel scrie:Nu prea merge asta cu talpa de slap.Poate daca pui 2,3 ancore si o recuperezi usori sa prinzi o stiuca.valiauto68 scrie:Unii spuneau ca orice pescar dotat cu undita si mulineta prinde pe moara si la talpa de slap!
Ca de directii de pescuit nu poate fi vorba nu? In mal,aproape...
In wknd e manifestatie, ai 12-24 ore la alegere sa pescuiesti.... Multi dau cu naditoare +plastice (greu sa ajungi departe cu naditor) ... Asta sa fie strategia de wknd?
Sant locuri cu gropi? Sau toata balta e lighean?
Eu am pescuit de 2ori la stand 10, 11 gardul primarului se afla la 180 190 m! Sa pescuiesti acolo nici vorba... Cat de bune sant locurile astea?
Cred totusi ca desi are peste mult si moara are chichitele ei... Nu?)
Anul trecut am fost marti si am prins peste 200kg si am fost iar peste doua zile joi si nu am avut tzac.
Sunt si locuri cu gropi si locuri cu agatatura.
Ai agatatura pe la ponton 9 si la ponton 10 (dar trebuie cautata),mai ai agatatura undeva pe la pontonul lui Victoras de la casa .(unul din locurile alea)
Gropa intre P7 si Locul 1 .
Groapa la pontonul 4............ si mai sunt din ce am auzit dar nu stiu unde.