Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderator: Victoras Petcu
Frana Nae ca era o gluma....popescu59 scrie:Azi pe MV2 nu au fost decit 2 echipe eu pe ponton 1 iar alta echipa pe locul 1 dupa ultimul ponton . Am inteles de la paznici ca si acolo s-a prins la fel de bine .
Despre martori la ce anume te referi ??? M-a dat cineva in judecata ?![]()
Tu nu stii ca eu nu pescuiesc NICIODATA singur ? Oare cine a facut pozele nu se numeste martor ?Ti se pare ceva dubios ca din intimplare prind si eu peste pe MV2 ? S-au te deranjeaza ca am spus cu ce bile am pescuit ?
Am pescuit de la 7:30 pina la 15:30 cu bile tari de la Radu Badica .iohann scrie:pe standul 3, a fost azi prietenul meu, Andrei Colotelo si a prins undeva la 12-15bucati, printre care si un dulap.
sper sa puna si pozele.
Ce-ai facut nea Naicule?popescu59 scrie:Azi pe MV2 nu au fost decit 2 echipe eu pe ponton 1 iar alta echipa pe locul 1 dupa ultimul ponton . Am inteles de la paznici ca si acolo s-a prins la fel de bine .
Despre martori la ce anume te referi ??? M-a dat cineva in judecata ?![]()
Tu nu stii ca eu nu pescuiesc NICIODATA singur ? Oare cine a facut pozele nu se numeste martor ?Ti se pare ceva dubios ca din intimplare prind si eu peste pe MV2 ? S-au te deranjeaza ca am spus cu ce bile am pescuit ?