Moderator: Victoras Petcu
pestele din poza nu are mai mult de 12kgpetcuvicto scrie:"Bogdan_1984
Subiectul mesajului: Re: COMENTARII PARTIDE DE PESCUIT PE MOARA VLASIEI 2
MesajScris: 31 Oct 2013, 11:01
Crap 19 KG Pontonul 7 - partida 24 ore duminica 27 octombrie spre luni 28 octombrie.
Partida nu a inceput tocmai promitator deoarece aveam intentia sa pescuiesc pe pontonul 1 dar datorita unei mici incurcaturi cu rezervarea am ajuns pe pontonul 7.....tot raul spre bine.
Crapul a fost prins la 2 bile de 18 de belachan imbracat3 in pasta solubila(belachan) iar la cantarire a fost prezent si unul dintre paznici, domnul Sandu.
Per total am avut un numar de 11 capturi cu greutati intre 3 si 19 KG."
Maxim 12 kg !florian scrie: pestele din poza nu are mai mult de 12kg
nit_matias scrie:Eugen, e foarte usor sa venim cu sfaturi, cred ca cel mai bine stie administratorul ce isi doreste de la populatia piscicola si de la balta pe care o administreaza. Cu siguranta multi dintre noi am face acelasi lucru daca am fi in locul lui. Atata timp cat este o afacere, trebuie sa produca, iar daca nu produce profit atunci nu mai e viabila si te muti la alta afacere. Sa nu uitam ca administratorul acestei balti nu este pescar si nu are cum sa inteleaga dorintele pescarilor si o alta problema e ca nu poti sa multumesti pe toata lumea, unu vrea mare altul vrea mult, altul vrea drill, etc....
guvidu20 scrie:Interesante opiniile voastre.Dar si mai interesant ar fi daca si Domnul Petcu ne-ar spune cateva cuvinte despre acest subiect.
Cu siguranta dansul este cel mai in masura,intrucat este business-ul sau si este de ceva timp,nu de ieri de azi.