Sau poate pur si simplu merge si fara 20% discount

Moderator: Victoras Petcu
Buna ziua,petcuvicto scrie:Cardurile de fidelitate eliberate in anul 2011 isi pierd valabilitatea in anul 2012,iar in anul 2012 nu se mai elibereaza carduri de fidelitate !!!!!!
Nu e teasing, e pur si simplu interes fata de balta pe care am pescuit cel mai mult in ultimii 3-4 ani. Cred ca e normal sa ma interesez in ce conditii o sa pescuiesc anul acesta.Florin Pata scrie:A inceput teasing-ul !
Destul de trista situatia, asta in cazul in care nu o sa fie o alta oferta. Ar fi interesant un pachet de 3-5 partide de pescuit C&R.petcuvicto scrie:Cardurile de fidelitate eliberate in anul 2011 isi pierd valabilitatea in anul 2012,iar in anul 2012 nu se mai elibereaza carduri de fidelitate !!!!!!
crysstyan2002 scrie:Destul de trista situatia, asta in cazul in care nu o sa fie o alta oferta. Ar fi interesant un pachet de 3-5 partide de pescuit C&R.petcuvicto scrie:Cardurile de fidelitate eliberate in anul 2011 isi pierd valabilitatea in anul 2012,iar in anul 2012 nu se mai elibereaza carduri de fidelitate !!!!!!
Daca e de bine asteptam cu interespetcuvicto scrie:crysstyan2002 scrie:Destul de trista situatia, asta in cazul in care nu o sa fie o alta oferta. Ar fi interesant un pachet de 3-5 partide de pescuit C&R.petcuvicto scrie:Cardurile de fidelitate eliberate in anul 2011 isi pierd valabilitatea in anul 2012,iar in anul 2012 nu se mai elibereaza carduri de fidelitate !!!!!!
Pot sa spun un singur lucru:
Pescarii nu vor fi in "paguba" !!!!!
Cand primim vestile bune ?petcuvicto scrie:crysstyan2002 scrie:Destul de trista situatia, asta in cazul in care nu o sa fie o alta oferta. Ar fi interesant un pachet de 3-5 partide de pescuit C&R.petcuvicto scrie:Cardurile de fidelitate eliberate in anul 2011 isi pierd valabilitatea in anul 2012,iar in anul 2012 nu se mai elibereaza carduri de fidelitate !!!!!!
Pot sa spun un singur lucru:
Pescarii nu vor fi in "paguba" !!!!!
Stimate Domn,alinteodor79 scrie:Nu e teasing, e pur si simplu interes fata de balta pe care am pescuit cel mai mult in ultimii 3-4 ani. Cred ca e normal sa ma interesez in ce conditii o sa pescuiesc anul acesta.Florin Pata scrie:A inceput teasing-ul !