Moderator: Victoras Petcu
Si pontonul ? Cat e pontonul?petcuvicto scrie:Hai sa nu va mai tin pe "jar" !!!!!
Am ajuns la concluzia sa renunt la cardurile de fidelitate in anul 2012 !!!!!
TAXE 2012 !!!!!
50 LEI = 12 ORE C&R
100 LEI = 24 ORE C&R
100 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG PESTE
Pina la sfirsitul lunii voi posta si regulamentul care va avea unele modificari fata de anul 2011 !!!!!
Florin Pata scrie:Stimate Domn,alinteodor79 scrie:Nu e teasing, e pur si simplu interes fata de balta pe care am pescuit cel mai mult in ultimii 3-4 ani. Cred ca e normal sa ma interesez in ce conditii o sa pescuiesc anul acesta.Florin Pata scrie:A inceput teasing-ul !
Teasing-ul este un procedeu de marketing prin care detinatorul unui produs (bun mobil sau imobil) creeaza interes in jurul acestuia in avans.(in sensul temporal).Nu era o "injuratura"!.In cazul de fata teasing-ul este efectuat de d-l. Petcu !
Dupa interesul creat cred ca procedeul a reusit !![]()
P.S. Si eu sunt interesat de tarifele de la Moara Vlasiei !
nu stiu cum de nu te-au intrebat pe tine, pentru ca de mine s-au luat si ca am pus mai la dreapta rod podul in loc sa fie pe mijlocul locului. ca sa nu mai vorbesc de antiseptic si saltea, ca ma lua din primagabicarp scrie:daca umblati la regulament , poate ar fi bine de inaspriti regulile de pescuit pentru a proteja crapii. ma refer aici la un control strict asupra saltelei de pescuit ( tinand cont ca greutatea crapilor a crescut de la an la an , poate ar fi bine si salteaua sa fie obligatorie ceva mai mare ) , sprayului antiseptic , numarul acelor de la lansete , ... nu de alta dar anul trecut am vazut o groaza de pesti cu botul facut praf , am vazut solzi de crap pe mal , am vazut pescari care iau pestele cu minciogul si apoi il tarasc pe pamant si pe pietrele alea de la drum, iar salteaua e pe post de scaun , am vazut multe monturi cu cate 2 ace , am vazut pescari care nici nu-i intereseaza ca pestele are botul plin de sange , asa ca aceste reguli ar trebui intarite si facut un control mai strict asupra acestor lucruri. acum 2-3-4 ani paznicii cand luau taxa , verificau minciogol, salteaua, antisepticul , dar anul trecut nu m-a intrebat nimeni niciodata nimic.
crysstyan2002 scrie:Si pontonul ? Cat e pontonul?petcuvicto scrie:Hai sa nu va mai tin pe "jar" !!!!!
Am ajuns la concluzia sa renunt la cardurile de fidelitate in anul 2012 !!!!!
TAXE 2012 !!!!!
50 LEI = 12 ORE C&R
100 LEI = 24 ORE C&R
100 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG PESTE
Pina la sfirsitul lunii voi posta si regulamentul care va avea unele modificari fata de anul 2011 !!!!!
Cat despre taxe, jos palaria !
Florin Pata scrie:Stimate Domn,alinteodor79 scrie:Nu e teasing, e pur si simplu interes fata de balta pe care am pescuit cel mai mult in ultimii 3-4 ani. Cred ca e normal sa ma interesez in ce conditii o sa pescuiesc anul acesta.Florin Pata scrie:A inceput teasing-ul !
Teasing-ul este un procedeu de marketing prin care detinatorul unui produs (bun mobil sau imobil) creeaza interes in jurul acestuia in avans.(in sensul temporal).Nu era o "injuratura"!.In cazul de fata teasing-ul este efectuat de d-l. Petcu !
Dupa interesul creat cred ca procedeul a reusit !![]()
P.S. Si eu sunt interesat de tarifele de la Moara Vlasiei !