PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Victoras Petcu »

Hai sa nu va mai tin pe "jar" !!!!!
Am ajuns la concluzia sa renunt la cardurile de fidelitate in anul 2012 !!!!!

TAXE 2012 !!!!!

50 LEI = 12 ORE C&R
100 LEI = 24 ORE C&R
100 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG PESTE

Pina la sfirsitul lunii voi posta si regulamentul care va avea unele modificari fata de anul 2011 !!!!!
Victoras Petcu

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

petcuvicto scrie:Hai sa nu va mai tin pe "jar" !!!!!

TAXE 2012 !!!!!

50 LEI = 12 ORE C&R
100 LEI = 24 ORE C&R

Pina la sfirsitul lunii voi posta si regulamentul care va avea unele modificari fata de anul 2011 !!!!!
Si pontonul ? Cat e pontonul?
Cat despre taxe, jos palaria !
Clubul Sportiv Green Lake

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Ar fi interesant si ceva de genul:
* pachet 5 partide de 24 h C&R = 400 lei
* pachet 10 partide de 24 h C&R = 750 lei
Clubul Sportiv Green Lake

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

daca umblati la regulament , poate ar fi bine de inaspriti regulile de pescuit pentru a proteja crapii. ma refer aici la un control strict asupra saltelei de pescuit ( tinand cont ca greutatea crapilor a crescut de la an la an , poate ar fi bine si salteaua sa fie obligatorie ceva mai mare ) , sprayului antiseptic , numarul acelor de la lansete , ... nu de alta dar anul trecut am vazut o groaza de pesti cu botul facut praf , am vazut solzi de crap pe mal , am vazut pescari care iau pestele cu minciogul si apoi il tarasc pe pamant si pe pietrele alea de la drum, iar salteaua e pe post de scaun , am vazut multe monturi cu cate 2 ace , am vazut pescari care nici nu-i intereseaza ca pestele are botul plin de sange , asa ca aceste reguli ar trebui intarite si facut un control mai strict asupra acestor lucruri. acum 2-3-4 ani paznicii cand luau taxa , verificau minciogol, salteaua, antisepticul , dar anul trecut nu m-a intrebat nimeni niciodata nimic.

butelie

Mesaj de butelie »

@gabicarp
Padure fara uscaturi nu exista .
Razvan Niculescu

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

Florin Pata scrie:
alinteodor79 scrie:
Florin Pata scrie:A inceput teasing-ul ! :lol:
Nu e teasing, e pur si simplu interes fata de balta pe care am pescuit cel mai mult in ultimii 3-4 ani. Cred ca e normal sa ma interesez in ce conditii o sa pescuiesc anul acesta.
Stimate Domn,

Teasing-ul este un procedeu de marketing prin care detinatorul unui produs (bun mobil sau imobil) creeaza interes in jurul acestuia in avans.(in sensul temporal).Nu era o "injuratura"! :D .In cazul de fata teasing-ul este efectuat de d-l. Petcu !
Dupa interesul creat cred ca procedeul a reusit ! :D

P.S. Si eu sunt interesat de tarifele de la Moara Vlasiei !

Nu m-am gandit la injuratura, insa asa cum probabil stiti cuvantul teasing are mai multe intelesuri:
campanie de marketing care se desfasoare in mai multe etape si de regula pe o perioada mai mare de timp
Sicanare- nu aveam de unde sa stiu la ce v-ati referit dumneavoastra, poate la faptul ca-l sicanam pe D-nul Petcu prin intrebari. Cred ca a fost o neintelegere la mijloc.

p.s. scuze pentru off-topic

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

gabicarp scrie:daca umblati la regulament , poate ar fi bine de inaspriti regulile de pescuit pentru a proteja crapii. ma refer aici la un control strict asupra saltelei de pescuit ( tinand cont ca greutatea crapilor a crescut de la an la an , poate ar fi bine si salteaua sa fie obligatorie ceva mai mare ) , sprayului antiseptic , numarul acelor de la lansete , ... nu de alta dar anul trecut am vazut o groaza de pesti cu botul facut praf , am vazut solzi de crap pe mal , am vazut pescari care iau pestele cu minciogul si apoi il tarasc pe pamant si pe pietrele alea de la drum, iar salteaua e pe post de scaun , am vazut multe monturi cu cate 2 ace , am vazut pescari care nici nu-i intereseaza ca pestele are botul plin de sange , asa ca aceste reguli ar trebui intarite si facut un control mai strict asupra acestor lucruri. acum 2-3-4 ani paznicii cand luau taxa , verificau minciogol, salteaua, antisepticul , dar anul trecut nu m-a intrebat nimeni niciodata nimic.
nu stiu cum de nu te-au intrebat pe tine, pentru ca de mine s-au luat si ca am pus mai la dreapta rod podul in loc sa fie pe mijlocul locului. ca sa nu mai vorbesc de antiseptic si saltea, ca ma lua din prima
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

crysstyan2002 scrie:
petcuvicto scrie:Hai sa nu va mai tin pe "jar" !!!!!

TAXE 2012 !!!!!

50 LEI = 12 ORE C&R
100 LEI = 24 ORE C&R

Si pontonul ? Cat e pontonul?
Cat despre taxe, jos palaria !

50 LEI = TAXA PONTON
30 LEI = TAXA PLANTAT
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Florin Pata scrie:
alinteodor79 scrie:
Florin Pata scrie:A inceput teasing-ul ! :lol:
Nu e teasing, e pur si simplu interes fata de balta pe care am pescuit cel mai mult in ultimii 3-4 ani. Cred ca e normal sa ma interesez in ce conditii o sa pescuiesc anul acesta.
Stimate Domn,

Teasing-ul este un procedeu de marketing prin care detinatorul unui produs (bun mobil sau imobil) creeaza interes in jurul acestuia in avans.(in sensul temporal).Nu era o "injuratura"! :D .In cazul de fata teasing-ul este efectuat de d-l. Petcu !
Dupa interesul creat cred ca procedeul a reusit ! :D

P.S. Si eu sunt interesat de tarifele de la Moara Vlasiei !

TAXE 2012 !!!!!

50 LEI = 12 ORE C&R
100 LEI = 24 ORE C&R
50 LEI = TAXA PONTON *
30 LEI = TAXA PLANTAT

* Pe un ponton pot pescui si doi pescari,platind o singura taxa pentru ponton !!!!!
Taxa pentru ponton este valabila atit pentru 12 ore cit si pentru 24 ore !!!!!
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari Victorash ! Sa vedem cine se mai tine dupa tine in conditiile actuale.... :D Doar ca o sa-ti ramana balta mica ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”