Moderator: Victoras Petcu
macara88 scrie:Dl Petcu popularea promisa cu crapi OVER TEN cand va fi ca dastia medii sunt foarte multi .
bOSSAKE scrie:contul nu se activeaza dureaza ceva observ...aveam un cont mai vechi vad ca nici ala nu merge puteti face ceva domnule petcu?
Imi pare rau dar numele dvs nu figureaza in baza de date !!!!!Razvan Pop scrie:Nici contul meu nu este activ, se poate rezolva?
Multumesc.
Multumesc !petcuvicto scrie:bOSSAKE scrie:contul nu se activeaza dureaza ceva observ...aveam un cont mai vechi vad ca nici ala nu merge puteti face ceva domnule petcu?
Contul dvs. este activat !!!!!
http://www.pv**.**/video/populare-mv2.htmlpetcuvicto scrie:macara88 scrie:Dl Petcu popularea promisa cu crapi OVER TEN cand va fi ca dastia medii sunt foarte multi .
Dle,va rog sa-mi aduceti aminte cind am promis,poate am uitat !!!!!![]()
Auzi, ma, tu asta, cu foisor propriu cu mecla ta facuta abtibild pe pereti, vad ca ai o paranoia obsesiva pt Tancabesti!popescu59 scrie:Foarte adevarat cea ce sustineti numai ca la capitolul plusuri sta foarte prost Tincabestiul.
Ce are in plus ? Ceva capturi de 20-30kg pe care sincer in anul trecut nu am vazut sa ii prinda cineva .
Exact asta am puncatat eu ca lipseste de pe MV2 dar cit de curind dl Petcu va rezolva si problema asta .
AAAAAAAAAAAAAAAAA si mai are in plus Tincabestiul un ABONAMENT de 1000 si de eu care nu ofera nimic fata de ceilati pescari , adica simplu ai abonament si trebuie sa suni sa iti faci programare sa mergi la pescuit la fel ca toti pescarii.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA erea sa uit Tincabestiul mai are un plus care nu prea este de luat in seama costul unei partide de pescuit este de 300 Ron adica 3 mil pe cind pe MV2 poate pescui si bogatul si saracul. Astea da diferente foarte socante.
Si ultima diferenta despre care nu pomeneste NIMENI , e vorba de zilele de sf de saptamina cind la ora 2 noaptea este coada la MV2 pina la sosea adica merg in jur de 50-60 de pescari , cind oare va fi asa ceva pe Tincabesti ?
Asta da diferenta si mai sunt si altele dar nu cred ca mai are rost sa le completam.