Moderator: Victoras Petcu
Eu am filmat,cel care l-a prins este un prieten incepator in ale crapului,el mai mult da la rapitor.Avea vreo 3 mulinete de rapitor.Intamplator avea si trusa cu lingurite la el si asa am reusit sa recuperez cu o lingurita spomb-ul din apapopescu59 scrie:Foarte frumos felicitari . Am o nedumerire de ce cind ai scos pestele intrebau colegii daca dai la lingurita????
La ce se refereau? Se poate sa fi crezut asta din cauza mulinetei folosite care aduce a mulineta de spining ???
popescu59 scrie:Am o nedumerire de ce cind ai scos pestele intrebau colegii daca dai la lingurita????
La ce se refereau? Se poate sa fi crezut asta din cauza mulinetei folosite care aduce a mulineta de spining ???
popescu59 scrie:Daca ai fi un tip cit de cit la locul tau spunem asa nu ai sta ascuns in spatele unui yd aiurea si ai face comentarii la fel de prost facute .
Te-ai pus cu teroarea pe mine si sincer iti spun ma doare direct in p------- de tine si comentariile tale de 2 lei .
E o vorba ciinii latra ursu merge .Poti sa latrii cit vei vrea , eu repet MV2 este balta nr 1 din jurul bucurestiului .
Si mai ales de cind s-a postat rezultatele de pe Tincabesti chiar m-am convins dupa o jumatate de zi 1 peste prins , aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu chemati mascatiiiiiiiiiiiiiii sa scoata pestele.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daca o tin in ritmul asta se vor prinde 10 pesti tot cocncursul.
Daca la sf concursului are si Tincabestiul 6 TONE adica 6000 kg peste prins promit solemn ca nu mai fac nici un comentariu.
Dar pina atunci MARGETI LA PESCUIT nu mai faceti comentarii de pe cea ce cititi pe net.
Foarte corect ceea ce spui, dar daca e asa cum ai spus mai sus atunci cred ca ar trebui sa ne cam lasi in pace si sa iei o pauza de la activitatea ta desfasurata pe acest forum sau cel putin sa incerci sa postezi mai rar si doar in topicurile in care ai ceva de spus cu adevarat.popescu59 scrie: Problema ca sunt eu praf este numai si numai problema mea .