PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de popescu59 »

Mare dobitoc esti mare de tot , te rog sa imi arati si mie o postare in care eu ma dau mare pescar sau eu invat pe cineva cum sa pescuiasca .
Mai omule la mine in toate postarile mele scrie clar NU IMI ESTE RUSINE SA RECUNOSC CA VREAU SA INVAT INCONTINUU dar vreau sa invat numai si numai de la cei care merg la pescuit NU DE LA DOBITOCI CARE FAC COMENTARII DIN CE SCRII ALTII PE NET.
NU IMI MAI PUNETI MIE IN GURA DICUTII DESPRE CARE EU NICI MACAR NU AM VISAT VREODATA , ABERTIILE VOASTRE TINETILE PENTRU VOI .
Am spus merg la concursuri findca vreau sa invat sa traiesc experientele pe viu dupa care sa postez si sa scriu pe forum NU CA VOI SA SCRIU CE AU COMENTAT ALTII SI MA BAG SI EU IN VORBA CA AM CITIT EU NU STIU UNDE , o fi vre-o diferenta dintre ce cititi voi pe net si cea ce trtaiesc eu cind merg la pescuit .
Nu am afirmat nci o data ca m-am inscris la concursuri ca sa le arat eu lor ce bun sunt sau ceva de genul asta , m-am inscris la concursuri =1- findca imi permit 2- Sa traiesc experiente inedite pe pielea mea 3- SA INVAT VIT MAI BINE FENOMENUL acesta , pentru asta ma aflu pe mai multe liste de la concursuri
NU CA SA MA DAU MARE CA EU SUNT VRE-UN PESCAR DE TOP . Imi cunosc lungimea nasului si RESPECT ENORM PESCARII DE TOP CARE AU SUTE CHIAR MII DE ZILE PETRECUTE LA PESCUIT nu ca voi niste neica nimeni care cititi ce au scris campionii si dupa aceea invatati voi pe altii ce sa fac , mai mare risul sunteti jalnici. Lasati pescarii de top , lasati pescarii care merg pe balti sau la concursuri sa scrie aici NU VOI CARE VISATI CA STATI CU LANSETA IN MINA .

Oricum nu conteaza si nu mai iau in seama comentarile decit a celora care intradevar pescuiesc efectiv pe balti si nu pescuiesc doar pe calculator .

MV2 ESTE BALTA NR 1 din jurul bucurestiului -raportat la calitate si pret .
Am urmarit topicul cu concursul de pe Tincabesti frumos tare toata lumea se odihneste ca doar sunt acolo la odihna la sanatoriu , s-au prins 3-4 pesti in 24 de ore super tare , prefer sa merg pe MV2 sa am activitate de 5-6-7 sau 10-14 kg decit sa stau in somnolenta pe Tincabesti.
Daca se supara putin balta o sa se prinda in acel concurs cit s-a prins pe balta LAZAR anul trecut la concurs

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Tu esti IDI.T rau.

La Tancabesti puncteaza doar pestii mai mari de 10 kg. Ceilalti nu o sa ii vezi in clasament pt ca se elibereaza. Nu se trec pe foaie. Idi.t-ule care esti idi.t
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai omule stiam si asta darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i-ar imi pui in gura cea ce nu am spus eu , eu am spus ca prefer sa pescuiesc pe MV2 sa am activitate decit sa stau la recuperare cum se vede in pozele din topicul concursului. Daca intreadevar se prind si mai mici de ce nu se foto nu trebuie sa se vada ca au oamenii activitate , dar se prinde foarte des si de aceea nu apar acele poze fiindca oamenii de acolo dau la cap de crocodil si astepta un rechin sa il inghita . Ar fi culmea ca sa fie echipe care nu au prins NIMIC e super misto merg 4 zile la pescuit si nu am un tac doamne ce super este m-as simti in al noulea cer .
Adevarat pescuit .
Da nu asta conteaza trebuie sa spun Tincabesti este cea mai formidabila balta dar fara rezultate .

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Original furi curent , zic ...
Pescar de rând

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Pescuitul ca este facut pentru 1 0ra 1zi sau 5 zile tot pescuit se numeste , problema este ca cei care stau in fata calculatorului si fac comentarii fara ca macar sa fi fost pe o balta fara ca macar sa fi calcat pe aceea balta CUM SE NUMESC???
Asta e aspectul care eu il tot punctez, ca sunteti multi foarte multi care cum aveti 2 ore libere preferati sa stati in casa pe fotoliu si sa scrieti una si alta citita prin nu stiu ce articol decit sa mergeti pe o balta la pescuit, Acolo pe lac ca stai 1 sau 24 de ore te perfeectionezi te simti pescar nu din fata calculatorului facind comentarii din ce iti amintesti ca ar fi scris x sau y.
Exemple sunt destule nu are rost sa le insiram , nu inteleg un aspect , de ce trebuie sa fiu eu OBLIGAT sa sustin parerea unora ???
De ce nu pot avea si eu dreptul ca tot omul la opinie , de ce cum scriu eu cea ce cred pac sariti in sus aceiasi si aceiasi oameni.
De ce cind eu scriu aici pe topicul dedicat MOARA VLASIEI 2 si spun dupa parerea mea MV2 este nr1 in top raportat calitate pret , sariti imediat aceasi si aceasi personaje de ce??? Trebuie sa fiu OBLIGAT sa afirm ce vreti voi sau cum??? Va doare pe voi ca eu sustin ca acest lac dupa parerea mea este cel mai bun ???
Daca scrie Mircea gheran ca cutare lac este cel mai bun mai scrie cineva ceva ??? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ca omu e umblat si tot ce ar spune el e litera de lege . Exemplu simplu a fost ma in spate cind am sustinut ca la plantat eu folosesc anumita metoda , acum daca a scris GABI TOMULESC ca el planteaza nu stiu cum toata lumea trebuie sa scrie ca el are dreptate , Falsssssssssssssss . Eu plantez de peste 30 de ani am plantat de pe camera de masina pe barca pneumatica pina la navomodel cu sonar si gps , ce ar trebuii sa spun domne gabi tomulesc are dreptate ca el este campion , nu am si eu dreptul sa sustin ceva ce fac de 30 de ani de cind gabi tomulesc poate mergea la gradinita nu domne ca el e campion iar eu nu.
Asta e mentalitatea unora de aici care sar ca arsi daca un oarecare face o discutie care nu le convine.
Eu nu am dreptul sa scriu despre pescuitul la plantat la care totusi zic ca ma pricep drept dovada sta captura anului 2011 pe MOARA VLASIEI 2. nu ca nu sunt recunoscut de citeva persoane care se repeta permanent in tot cea ce scriu eu .
Nu stiu stau si ma gindesc sa nu primesc premiul de la MV2 ca s-ar putea sa faca careva infart pe aici daca nu sa inebuneasca careva .
S-au alta varinata ceia care tot scrieti impotriva mea si ma blamati peste tot ati luat vre-o secunda in calcul daca voi cistiga vre-un premiu la concursul la care sunt inscris ce se va intimpla ??? Absolut nimic , stiu sa imi controlez iesirile si voi fi acelasi. Dar luati in calcul si varianta despre care am pomenit

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Epic
Pescar de rând

cristiand

Mesaj de cristiand »

aici exagerezi. pescuitul la plantat si exclusiv dupa peste mare e o parte a pescuitului la crap pe care nu multi o stapanesc si multi nici o practica.
nu vrea nimeni sa-ti stirbeasca din onoarea de a detine captura pe MV2 pe anul 2011 dar trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca nu te-ai dus acolo exclusiv dupa exemplare capitale. ai luat barcuta, ai umplut-o cu nada si ai dus-o pe malul de vis-a-vis. te asigur ca sunt multi pescari care pescuiesc mult mai exact si mult mai grupat din mana la distante de 100m decat o faci dumneata cu barcuta. nu ai folosit o nada speciala, nu ai avut o tehnica de nadire pentru a evita pestele mic si a atrage numai peste mare, nu ai facut modificari la montura pentru a fii sigur ca nu vei fi deranjat de pesti sub 10kg... pur si simplu printre cei 10 20 30 de pesti pe care i-ai prins in 24h s-a numarat si captura. bravo, nimic de spus dar tine extraordinar de mult de noroc.
daca esti activ pe acest forum si ai reusit intr-un timp atat de scurt sa starnesti atatea polemici asta nu inseamna ca ai efectiv ceva de spus sau ca toti ceilalti cu care intri in dispute au ceva impotriva ci doar ca multe din idei si din postari ori nu-si au locul ori sunt pline de prostii si imi cer scuze ca foosesc cuvantul asta.
daca e asa cum sustii ca vrei sa inveti atunci pune intrebari pertinente si accepta atat sfaturi cat si critici, cerne ceea ce citesti si adapteaza totul la propriati persoana si la stilul/capacitatile de pescar.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

@popescu 59
De curiozitate ai pescuit macar odata pe Tancabesti?Te intreb ptr. ca nu cred ca cineva care a pescuit acolo poate sa debiteze asemenea ineptii.Iti marturisesc ca din 2008 cand am fost prima data acolo sezonul de pescuit il inchei cu Boilesmania si incerc sa-l incep cu Crapmania.Intre cele doua concursuri ma duc si pe Moara sau pe alte balti bineinteles tot la concurs.Dar nimic nu se compara cu TANCABESTI :wink: Fii atent la reg.de concurs,daca vezi ca dupa 1 zi s-au contabilizat doar 4-5 pesti asta nu inseamna ca atat s-a prins.fii sigur ca cei de pe Vaci vor avea la sfarsitul concursului cateva sute de kg.prinse dar numai 4-5 pesti pe foaia de concurs.Daca ultimul concurs de pe Moara s-ar fi desfasurat dupa aceleasi reguli ai fi avut o revelatie.Nu compara mere cu pere ptr. ca devii penibil.Si asa cum iti spunea cineva de curand,daca mai multi iti spun ca esti beat dute sa te culci, nu de alta dar luni ai concurs si toti ochii vor fi pe tine :wink:
In incheiere iti urez fir intins si te asteptam cu impresii dupa concurs chiar daca vei avea sansa sa cazi pe ponton 1 sau pe locul lui Dan Mitranescu din ziua a treia de concurs(C 20 parca).In al doilea caz s-ar putea sa-ti schimbi parerea despre cei cu care te-ai contrat in permanenta si care te-au trimis la culcare.
P.S.Am uitat sa-ti spun ca la Tancabesti si la Moara vin de la vreo 400 km departare dar nimic nu ma poate opri.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai Claudiu vad ca si tu ai inteles totul gresit la fel ca multi altii. NU am absolut NIMIC cu tincabestiu ABSOLUT NIMIC am spsu si repet a 1000 oara NU SUNT DE ACORD CU TAXELE DE PE TINCABESTI LE CONSIDER JAPCA PE FATA atota tot , NU CONTEST NICIODATA PESTII DIN ACEST LAC , dar am cerut si eu dreptul sa am o opinie simpla . Prefer sa prind 10 pesti indiferent de marime decit sa merg pe Tincabesti sa platesc 3 mil si sa nu am o trasatura ATITA TOT . Dati-mi si mie voie sa am parerea mea , eu cu atit sunt impotriva acestui lac NIMIC mai mult eu consider ca pretul te da pe spate .In shimb pe MV2 merg platesc 50 Ron ma distrez si ma duc satisfacut acasa asta este diferenta si asta prefer eu altii prefera sa dea 3 mil pe tincabesti poate o prinde Vre-o captura ,
e treaba si problema lor. Dar eu daca am prins pe MV2 pesti destui de mari cu doar 50 ron partida pentru de ce sa merg pe tincabesti???
Nu ca nu as avea bani as minia pe dumnezeu dar mi se pare prea jegmaneala pe fata .
Referitor la stilul meu de pescuit la plantat findca ma cunosti si stii clar ca am prins destul peste atit pe MV2 cit si pe LAZAR te intreb de unde stii tu ca nu am un stil aparte de unde stii tu ca nu folosesc momeli diferite , nazi diferite sau am un stil diferit care de fiecare data nu ma lasat si mi-a adus in lansta destule capturi.Trebuie sa spun aici tot cea ce fac si cum fac?? SI ORICUM NIMENI NU CREDE FINDCA NU SUNT SI EU CAMPION.
Si uite ca sa intelegi cum sta treaba si ca aici nu se accepta tipi noi cu pareri sau ceva diferit , am spus cind am prins crapul pe MV2 ca am dat la patrat de mamaliga aroma numai de mine stiuta si toata lumea m-a luat in balon si atunci ??? Ce sa mai spun ??? E rau de spui ce si cum pescuiesti e rau daca vrei sa inveti si vre-o parere numai si numai ca trebuie sa spui ca cei care pescuiesc de pe calculator care vad balta 1 data pe an fiindca ei au citit ca sa zicem Gabi Tomulesc a plantat asa, cum iti permiti tu un pirlit de la Alexandria sa ai alt stil si sa mai si spui cum pescuiesti si ca un facut prinzi peste si destul de mare dar nu esti campion ca sa se poate lua lumea dupa tine. De luni cind voi primi premiul oare voi putea si eu sa sfatuiesc lumea cum sa prinda capturi pe MV2

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

popescu59 scrie:. De luni cind voi primi premiul oare voi putea si eu sa sfatuiesc lumea cum sa prinda capturi pe MV2

NU,MULTUMIM... :lol: :lol: :lol:
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”