@popescu 59
De curiozitate ai pescuit macar odata pe Tancabesti?Te intreb ptr. ca nu cred ca cineva care a pescuit acolo poate sa debiteze asemenea ineptii.Iti marturisesc ca din 2008 cand am fost prima data acolo sezonul de pescuit il inchei cu Boilesmania si incerc sa-l incep cu Crapmania.Intre cele doua concursuri ma duc si pe Moara sau pe alte balti bineinteles tot la concurs.Dar nimic nu se compara cu TANCABESTI

Fii atent la reg.de concurs,daca vezi ca dupa 1 zi s-au contabilizat doar 4-5 pesti asta nu inseamna ca atat s-a prins.fii sigur ca cei de pe Vaci vor avea la sfarsitul concursului cateva sute de kg.prinse dar numai 4-5 pesti pe foaia de concurs.Daca ultimul concurs de pe Moara s-ar fi desfasurat dupa aceleasi reguli ai fi avut o revelatie.Nu compara mere cu pere ptr. ca devii penibil.Si asa cum iti spunea cineva de curand,daca mai multi iti spun ca esti beat dute sa te culci, nu de alta dar luni ai concurs si toti ochii vor fi pe tine
In incheiere iti urez fir intins si te asteptam cu impresii dupa concurs chiar daca vei avea sansa sa cazi pe ponton 1 sau pe locul lui Dan Mitranescu din ziua a treia de concurs(C 20 parca).In al doilea caz s-ar putea sa-ti schimbi parerea despre cei cu care te-ai contrat in permanenta si care te-au trimis la culcare.
P.S.Am uitat sa-ti spun ca la Tancabesti si la Moara vin de la vreo 400 km departare dar nimic nu ma poate opri.