Lasa-neeee, lasa-neeee....
Moderator: Victoras Petcu
Te referi la faptul ca am mancat o litera din cuvantul "rulota". E diferenta intre a manca o litera si a face greseli multe si grave de exprimare.popescu59 scrie:Mai LUCIANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE tata eu am crezut ca esti si tu un intelectual naiba ia uite ce ai scris , si mai rideti de mine om batrin cu 8 clase primare , sunteti varza de tot Luciane nu mai scrie ca iar cazi in penibil .
Tu ai fi in stare sa ii faci pe aia sa renunte la corturi si sa produca rulte.
Ai vrut cumva sa te referi la rulota mea ??? O poti vedea luni pe MV2 . Si cu ocazia aia iti dau sa faci si tu o poza cu campionul 2011 si cupa primita drept recompensa pentru captura anului 2011 pe MV2 .
Ce ai reusit sa aduci pe saltea ??Madalin 88 scrie:Ieri am fost la o partida scurta de 12 ore pe MV2.In ciuda faptului ca mai toata ziua a batut vantul ..a fost o partida frumoasa...A mancat mai mult la plastice si foarte putin a intrat si la solubila , am stat pe standul 23...de apreciat curatenia care este pe balta,amenajarea locurilor de pescuit si cantitatea mare de peste ..si ptr domnul petcu ca o mica sugestie ..spunetii va rog domnului care incaseaza taxa sa fie putin mai moale la vorba .Felicitari ptr frumoasa balta pe o aveti...poze in curand
gabi scrie:am avut o parere pe topicul cu plantatul dar vad ca dvs cautati sa va victimizati. Eu nu am spus ca nu faceti bine ceea ce faceti. si nici nu am spus sa faceti ca mine. Poate aveti o experienta mult mai mare decat mine la pescuitul plantat...dar va rog un singur lucru...nu incercati sa dati exemplul meu sau al lui Mircea ( pentru ca pe noi ne-ati numit) ca fiind oameni care spunem lucruri doar ca sa ne aflam in treaba si toata lumea tine cont orbeste de parerile noastre.
Cum ne judecati dvs acum, ne judeca multi alti pescari si nu ne pemitem sa spunem lucruri doar asa...ca vrem noi.
Si nu trebuie sa suferiti de mania persecutiei...am ajuns "campion", cum v-ati exprimat iar acest lucu este o mare mandrie pentru mine si nu-mi voi bate joc niciodata de aceasta titulatura. Asa ca sa nu va simtiti in nici un fel dupa aceasta postare a mea...ci pur si simplu sa mergeti mai departe la pescuit si sa pescuiti cum credeti dvs ca e mai bine.
Cu respect.