PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Lao »

Totusi mai sunt cateva zile si se deschide oficial pescuitul; nu era normal sa fie deja terminata "bataia"? Asta sa fie motivul care il face sa se hranesca slab si pe alte lacuri?

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Cand am fost eu imediat dupa Paste, cu siguranta crapul nu intrase in bataie. :oops: Bine, n-am fost pe MV2, dar eram curios ce se intampla cu ranile alea, am mai fost pe o balta acum 1 luna cand l-am prins bataie si n-am gasit vreunu lovit.

Eram doar curios, sunt incepator.

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

GClaudiu scrie:Cand am fost eu imediat dupa Paste, cu siguranta crapul nu intrase in bataie. :oops: Bine, n-am fost pe MV2, dar eram curios ce se intampla cu ranile alea, am mai fost pe o balta acum 1 luna cand l-am prins bataie si n-am gasit vreunu lovit.

Eram doar curios, sunt incepator.
Ranile de la bataie sunt practic mecanice,de lovituri,adica au o zona proaspata sangerie cu sau fara lipsa de solz. Doar atat si se refac foarte repede. Noi daca ii prindem ii ajutam cu spray dezinfectant. Gandeste-te ca pe MV2 sunt crapi mari si cand se strang 2-3 pe o femela toti sariti de 5 kg ce prapad iese ! Pe alte balti daca sunt exemplare mai mici si loviturile sunt ca la categoria "musca" fara dovezi de " medico-legal" :lol: . Am prins si eu mai demult pe alte balti pesti care aveau urme clare de infectie,de protozoare,etc. In primul rand aceia aveau semne clare de boala: ranile nu erau doar sangerii de lovire, aveau si alte culori verzulii,vinetii, spuzeli, eflorescente,etc. Sincer pe MV2 de cand dau , din 2007, nu am vazut un peste asa. Balta asta este foarte oxigenata,de aceea poate si tine asemenea cantitate impresionanta de peste, oxigenul practic omoara protozoarele, are curgere,izvoare,etc. Anul trecut cand pe alte balti la jumatatea lui iulie murea din peste la 40 grade,aici se dobora recordul national cu 1250 kg. in 72 ore in 2 oameni si 4 lansete.
Cristian Bebesel

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Domnilor,ranile la care va referiti se datoreaza faptului ca timp de aproximativ 10 zile a trebuit sa scot din "vaneti"(scindurile de la calugar) si sa dau drumul la apa la maxim,pentru ca din amonte venea apa foarte,foarte multa !!!!! In calugar deasupra "vanetilor" se afla un gratar pentru a nu trece pestele la "vecinul" si datorita faptului ca apa curgea foarte tare,iar densitatea crapului/ha fiind foarte mare,din cind in cind mai aducea si cite un crap,doi si chiar trei pe tuburile de golire care se opreau (blocau)in gratare,de unde era scosi de catre paznici cu o grebla si eliberati imediat in balta !!!!! Cauzele care au produs ranile (le sareau o parte din solzi pina erau eliberati) au fost, presiunea apei, grebla cu care au fost scosi si nefolosirea sprayului antiseptic de catre paznici ( in timpul acela se terminase sprayurile)!!!!! Cred ca am fost destul de explicit !!!!!
P.S. Rugamintea mea la dvs,ete accea ca sa folositi spraiurile cit se poate de mult,atunci cind capturati crapi raniti si cu lipsa de solzi !!!!!
Multumesc pentru intelegere !!!!!
Victoras Petcu

unq_andy

Mesaj de unq_andy »

cate pontoane sunt?

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

5 sau 6 in fatza la intrare unde este apa adanca si 2 pe capat la padure la apa mai mica .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

unq_andy scrie:cate pontoane sunt?
6 in fata la intrarea pe balta si doua in spate la padure.
Clubul Sportiv Green Lake

unq_andy

Mesaj de unq_andy »

Multumesc.

Alex0711

Mesaj de Alex0711 »

In sfarsit :D
BRAVO!!!!!!
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

"Locatia de pescuit

Data postarii
Moara Vlasiei 2 localitatea: Moara Vlasiei, jud: Ilfov 12-07-2012
..........................................................................................

- Comentariu despre partida:
A fost prima partida de 24 ore aici si m-am declarat foarte multumit, ca de obicei. Cele mai multe capturi s-au inregistret intre 6 seara si 8 dimineata. Greutatea totala a fost de 91 Kg crap romanesc. Personalul de nota 10 in conditiile in care se respecta regulile de bun simt pe o astfel de balta. Echipa din Militari il saluta si il felicita pe Dl. Petcu.

Informatii cu caracter statistic:

- Cantitatea de peste prins (total kg/specie):
Crap: 91 kg;
- Am folosit un nr. de 4 scule (lansete si undite)
- Este permis pescuitul nocturn
- Regimul de pescuit impus: C&R - prinde si elibereaza "
Fişiere ataşate
loadfoto.jpg
loadfoto.jpg (42.02 KiB) Vizualizat de 1887 ori
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”