Am pescuit pe MV2 intre 4-5 august,rezultat 120kg/16 ore.O partida reusita cu 16 pesti scosi pe mal si 5 care nu au vrut sa iasa pe mal pentru fotografii.
Indiferent de conditiile meteo,MV2 nu se desminte.
Multumiri Dl.Petcu pentru balta extraordinara care o administreaza.
Am revenit si eu pe moara dupa o perioada mai lunga de timp si am fost surprins cat de mult s-a schimbat in bine. Am pescuit pe standul 26 de pe 3 august ora 19.30 pana pe 4 august ora 13.00. Ca si rezultate mentionez o salonta si un romanesc trecuti usor de 11 kg prinsi pana in miezul noptii iar in rest alte cateva bucati intre 6-8kg. In intervalul 00.00-5.30 a fost liniste (poate si din cauza ca am mers pe bile tari si pescuit izolat). Dupa 5.30 cand am trecut pe solubile si am aruncat in marginea patului de nada au inceput sa intre din nou pestele dar nimic notabil.
Pe 4, la ora 10 termometrul arata 39 de grade, de aceea dupa doua ore am inceput sa strang, timp in care am mai avut 3 trasaturi (1 cu ruptura/1 pierdut la 3m de mal /1 pierdut la intepare). Cand m-am urcat in masina computerul de bord arata 45 de grade si pestele inca tragea!
Pe aceasta cale doresc sa ii transmit felicitari Domnului Petcu pentru modul in care are grija de aceasta balta si sper sa revin pe moara cat mai curand.
Fire intinse tuturor!