Moderator: Victoras Petcu
lulupescar scrie:Nea Victoras,soseste echipa de elita,trupa de soc LULU&ARSINEL!!!!
Sa speram ca vor "sari" in aer pontoanele 1 si 2!
petcuvicto scrie:FELICITARI SI LA MAI MARI !
lulupescar scrie:lulupescar scrie:Nea Victoras,soseste echipa de elita,trupa de soc LULU&ARSINEL!!!!
Sa speram ca vor "sari" in aer pontoanele 1 si 2!
Incep prin a multumii Dl-ului Petcu pentru ceea ce a facut pe MV2,si administratiei lacului pentru promptitudine si profesionalism!
cu rusine o spun a fost a doua oara cand am pescuit pe MV 2 ...prima partida fiind catrastofala(0 trasaturi).altele au fost datele problemei acum,cand impreuna cu colegul si "fratili meu"Arsinel am reusit sa prindem in 24 ore peste 100 kg de crap in 22 ore,aproximativ 110 kg.
Eu am avut 8 prezentari pe saltea ,din 10 trasaturi,cu o medie undeva pe la 5,5 kg,cel mai mic peste avand in jur de 4,5-5 kg iar cel mai mare undeva pe la 8.5kg,pescuind pe pontonul 2(am pescuit doar la interceptie,fara sa nadesc).
Arsinel a avut un total de 12 capturi daca nu ma insel,din cele 20 si ceva de trasaturi,el scapand foarte multi,cu o medie de 4,5-5 kg,cel mai mic avand undeva pe la 3,5 kg iar cel mai mare undeva pe la 9,5-10kg,el fiind pe P1(nadind in 2 transe bulgari si bile.)
Am folosit bile productie Magic Bait si Carping premium meat....prinzand cam la fel cu amandoua.
M-au "uns"la suflet plecarile pe baitrunner si inca le visez si le aud si acum!
Vom reveni curand pentru a incerca sa scoatem la pozat cat mai multi "dolofani"!
Cateva poze: