Moderator: Victoras Petcu
valencia scrie:Salutare Domn Patron.
Aflu ca povestea crapului cel mare scos cu o vechitura de fibra sticla si cu fir 0.20 da inconjur pe forumuri.
Da..drepturi de autor platiti ?
Am de gand sa mai vin odata luna aceatsa si nevastamea dabea asteapta sa prinda pestele cel mare .
Sa vad..pote imi cumpar si doua lansete carbon si urc in pod fibrele de sticla de acum 15 ani.
Sa auzim de bine !
Da, chiar e de bine. Mai vrem !petcuvicto scrie:Sotia sau copilul pescarului care va pescuii pe M.V.2,are dreptul sa pescuiasca cu o undita sau o lanseta,dar numai in
dreptul standului,pe care il ocupa pescarul !!!! Deci problema s-a rezolvat!!!!
Sa auzim de bine!!!!!
Domnule Alin,eu cred ca este cel mai bine in felul acesta,adica sotia sau copilul (pina la virsta de 14 ani) au dreptul sa pescuiasca fara nici o taxa!!!!Atentie, insa lansetele sau unditile (tevile de carbon sau fibra de sticla) de care se vor folosii,vor fi scazute din cele 4 (patru) scule de pescuit la care aveti dreptul!!!!valencia scrie:Ar trebui sa sune cam asa:
Primul insotitor, daca este minor , are dreptul gratuit de a pescui cu 1 undita/lanseta in perimetrul pescarului principal.
Incepind cu al doilea insotitor dar si pentru urmatorii, acestia au dreptul la a pescui in perimetrul pescarului principal , cu un bat/lanseta , platind o taxa proportionala cu taxa platita de pescarul principal, adica : 15 RON (60 /4) pentru taxa de 60 RON (C&R) sau 25 RON (100/4) pentru taxa de 100 RON (5 Kg retinute).
Adica fair play pentru toata lumea si culmea..Domn Patron nu pierde nici 1 RON (4 insotitori = 4 bete = taxa intreaga).
Daca se aproba varianta am o zi de pescuit gratis cu familionul - drept de autor .
![]()
La revedere !