popescu59 scrie:Marian Constantin-
Trebuie sa stai la rind , vezi ca e o lista de intentie pentru prima zi din 2013![]()
![]()
Dl Petcu ati sarit peste intrebarile mele ?
daca sunt primul la bariera ce treba mai am cu lista de intentie ?
Moderator: Victoras Petcu
popescu59 scrie:Marian Constantin-
Trebuie sa stai la rind , vezi ca e o lista de intentie pentru prima zi din 2013![]()
![]()
nu ai cum ca am lasat un scaunel acolo cand s-a inchis sezonul trecutMarian Constantin scrie:popescu59 scrie:Marian Constantin-
![]()
daca sunt primul la bariera ce treba mai am cu lista de intentie ?
popescu59 scrie:NOUTATILE 2113 le asteptam postate si aici , le-am vizionat pe situl MV2 .Cred ca in curind vor mai aparea ceva pontoane in padure , cred ca va fi cea mai cautata zona de pe balta .Sa nu uitati ca ati promis si citeva mici sa le spunem foisoare , macar intre 2 locuri de pescuit 1 foisor .
O intrebare nu mai retin cum a ramas stabilit , sa zicem pescarul care se aseaza pe locul 25 va arunca lansetele intre nr 25 si nr 26 de pe malul de vis a vis ?
indiferent de cum se va arunca o sa vedeti ca acesta delimitare a locului de pescuit nu a fost facuta in zadar.
Marian Constantin scrie:petcuvicto scrie:
Eu zic sa mai asteptam (nu se stie ce vreme urmeaza) !![]()
Saptamana viitoare vreau sa imi bat recordul de pe Moara cand la deschiderea din 2012 am prins 47 buc in 26 ore
Nea Victor si anul acesta o sa fiu primul la bariera cand deschizi sezonul de pescuit !
Si "locul 25" pe malul unde sta pescarul este intre placutele 24-25 sau 25-26? Adica nr. locului (standului) este dat de placuta/tarusul din stanga (ca pana anul trecut) sau de cea din dreapta (ca cea de pe malul celalalt)??Pescarul care se aseaza pe locul 25 va arunca lansetele intre nr 24 si nr 25 !
ionut72 scrie:Si "locul 25" pe malul unde sta pescarul este intre placutele 24-25 sau 25-26? Adica nr. locului (standului) este dat de placuta/tarusul din stanga (ca pana anul trecut) sau de cea din dreapta (ca cea de pe malul celalalt)??Pescarul care se aseaza pe locul 25 va arunca lansetele intre nr 24 si nr 25 !