PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Victoras Petcu »

Vasile.P scrie:Din surse am aflat ca baietii au scos 18 "piese" pe saltea. Stefan B a pescuit pe pontonul 7 - nou construit, iar Bogdan D pe locul 3-4.
Baieti va asteptam cu poze, detalii de monturi, nada si alte picanterii.

Bogdan Dragan = 18 "piese" !
Stefan Babita = ? "piese" !
Va asteptam cu detalii domnilor !
Victoras Petcu

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

petcuvicto scrie:
Vasile.P scrie:Din surse am aflat ca baietii au scos 18 "piese" pe saltea. Stefan B a pescuit pe pontonul 7 - nou construit, iar Bogdan D pe locul 3-4.
Baieti va asteptam cu poze, detalii de monturi, nada si alte picanterii.

Bogdan Dragan = 18 "piese" !
Stefan Babita = ? "piese" !

Partida noastra s-a incheiat undeva la ora 12, am avut raspuns din prima ora......si asa a continuat ... pe toata perioada partidei, nu am numarat pestii, oricum peste 20 exemplare.....Eu, pe la 2 noaptea m-am si odihnit, ca nu mai avea rost sa trag de ei.... :D :D :D

Multumesc nea Victore pentru gazduire si ne vedem la concurs !

Oricind cu placere Stefane :D

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

petcuvicto scrie: Bogdan Dragan = 18 "piese" !

Hai sa dam si niste detalii, pentru toti cei interesati sa pescuiasca pe aceasta superba balta...
Am ajuns pe balta la ora 18, si am ales locul nr. 3 urmand sa pescuiesc impreuna cu cei 2 prieteni ai mei, Andrei G. si Dragos "Nasul" Sinca :)
Imediat mi-am dat seama ca bilele care le aveam nu erau destul de uscate si nu le puteam da cu cobra pana in malul celalalt. Prin amabilitatea dnului Petcu (pe aceasta cale vreau sa-i multumesc)am reusit sa nadesc cele 5-6 kg de bile. Am ales sa nadesc mult in ideea ca in felul asta poate reusesc sa tin pestii pe vad in cazul in care acestia erau cat de cat activi. Un alt motiv a fost faptul ca am vrut sa testez cateva lucruri pt. concursul care urmeaza. Acestea fiind spuse, am nadit toate bilele si m-am pus pe treaba. Cum era de asteptat pana pe la ora 23 nu am avut mare activitate dar dupa aceasta ora lucrurile au inceput sa se schimbe. Vreau sa va spun ca de la ora 23 pana la ora 4 (cand am ales sa ma las pagubas si sa ma bag la somn) am reusit sa pun pe mal in jur de 12 buc. (daca nu mai multi)crap, pesti foarte bataiosi pt aceasta vreme. Alte bucati au foat prinse si de catre prietenii mei , dar daca au mai multe de spus ii voi lasa pe ei sa faca acest lucru. Am pescuit cu doua lansete, exclusiv la boilies. Capturile au foat 4 exemplare de 10kg si recordul partidei un comun de aproape 13 kg. Atmosfera destinsa, fara sa fim deranjati in vreun fel, super vecini de stand (Stefan Babita), intr-un cuvand o partida superba.
Ce mai este de spus? Nu ma asteptam la o hranire asa agresiva a crapilor pe o vreme nu foarte favorabila din cauza tempereturii foare mici a apei. Dar se pare ca m-a inselat. Recomand tuturor pescarilor care vor o partida reusita sa se duca pe Moara, cu siguranta nu vor regreta.
Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale lui Victoras (asa mi-ai zis asa o sa-ti spun :) ) pentru amabilitatea de care da dovada si pentru aceasta superba balta pe care o administreaza.
Ne vedem la Cupa Primaveri si dupa concurs daca imi va permite Nea Victor as face o partida OVER 20kg! Ce zici Victorase? :wink:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

10 si 13kg primavara devreme....

Imagine
Imagine

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Bv baietii!
Bravo Bogdanel!!!
over 20??dupa concurs??interesant!!!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Frumos baieti felicitari , am o intrebare pe zi cum a mers? S-a prins sau ati somat ?
Inca o data felicitari si suces la concurs .

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Succes???
C. S. PELICANUL

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

razvan u. scrie:Succes???
Pai o fi participand si el, si atunci cam astea-s urarile pentru "adversarii" intr-un concurs de pescuit: succes, bafta etc. :mrgreen:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

razvan u. scrie:Succes???
E suces, te rog. Translation needed :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Scuze Bogdan fara intentie dar la batrinete se intimpla , o sa vezi si tu asta .
Fire cit mai intinse la concurs . Na ca acum am zis bine ofticosilor :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”