PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Mesaj de George-Alexandru »

Sambata 7.09.2013,prietenul meu si colegul nostru de club Sorin Nita a reusit sa marcheze un nou record personal pe Moara Vlasiei in conditiile in care el este un impatimit al pescuitului la undita.Cei care au fost in preajma lui au vazut despre ce este vorba :wink: .
Pestele a cantarit 15,300 kg si a fost prins la niste bile bird food facute la cererea lui.

Rezultatele pe care le are si dimensiunile pestilor pe care ai prinde la undita avand in vedere ca pescuieste la 10 m de mal,mi au cam dat toate principiile pe care le aveam peste cap.Este a doua partida pe care o face pe Moara si prinde un dulap de 15 kg.
Fişiere ataşate
15,3 redimensionat.jpg
15,3 redimensionat.jpg (20.69 KiB) Vizualizat de 1715 ori
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pestele din poza seamana extrem de tare cu unul pe care l-a prins un amic de-al meu anul trecut pe standul 23 sau 24 la o varga de 7m, la o simpla boaba de porumb din conserva! Se intampla in jurul datei de 23 august. Doar ca, atunci, pestele ala avea cam 16,5 kg!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

lulupescar scrie:
Vasile.P scrie:te vad eu cat de lat o sa fii dupa atatea ore...si dupa aia vb de selectie.. tu deabia prinzi 3 pesti in 24 h si acum vrei selectie :lol: :lol: il astept pe Arsinel sa iti dea lectii :P
serios ca de abia 3 pesti pe 24 ore???\
eu nu cred!!
vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii!!!\neinteresant subiectul pt mine!!!\cat despre 48 ore...cat de lat o sa fiu sau nu vom vedea...am obisnuinta!!! :mrgreen:
da da da..."vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii".......fir intins in continuare
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Vasile.P scrie:
lulupescar scrie:
Vasile.P scrie:te vad eu cat de lat o sa fii dupa atatea ore...si dupa aia vb de selectie.. tu deabia prinzi 3 pesti in 24 h si acum vrei selectie :lol: :lol: il astept pe Arsinel sa iti dea lectii :P
serios ca de abia 3 pesti pe 24 ore???\
eu nu cred!!
vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii!!!\neinteresant subiectul pt mine!!!\cat despre 48 ore...cat de lat o sa fiu sau nu vom vedea...am obisnuinta!!! :mrgreen:
da da da..."vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii".......fir intins in continuare
Vasile ai impresia ca am facut competitie din iesirea asta?
Ciocu mic "PESCARE"!
:lol:

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Am fost cu gasca de "particulari" Dan, Dan Ionica si Armando la o partida scurta de 24h ca sa testam noile bile Belachan productie Bogdan Dragan. Am rezervat standurile 4,6 si 8 de duminica ora 18 pana luni ora 18. Se dorea o partida de relaxare cu cateva capturi si multa voie buna. Contrar asteptarilor a fost o munca si o oboseala rar intalnita. La nici 20 de min de la aruncarea lansetelor au inceput trasaturile. Pestele a raspuns f bine si pana la ora 23 contabilizasem un numar de 17 bucati pe standul 4, 9 bucati pe standul 6 si 7 bucati pe standul 8. Am nadit fiecare stand in jur de 2kg de boiliesuri solubile de 20 plus cate o mana de bile dupa fiecare peste. Nu am inchis un ochi toata noaptea. Majoritatea pestilor au avut intre 6-8 kg cu cativa mai rasariti si trecuti de 10 kg. La ora 10 dimineata am hotarat ca am muncit destul si ca este timpul sa strang si sa mergem acasa. Am tras linie si am numarat 34 de bucati pe standul 4 (4 bucati peste 10kg), 20 de bucati pe standul 6 (1 bucata peste 10kg) si 16 bucati standul 8 (2 bucati peste 10kg). Ca o concluzie: pestele a raspuns excelent la noile boiliesuri marca Bogdan Dragan. Speram pe viitor sa reusim mai putine capturi, dar mai "imbracate".

Multumim domnului Petru pentru gazduire si pentru populatia piscicola!
WLC Carp Club

dan_ionica

Mesaj de dan_ionica »

Ma vad obligat sa rectific putin ce a scris prietenul meu mai sus.....
Eu am fost duminica la o partida mica de 24h cu prietenii mei PARTICULARI Andrei, Dan si cel mai particular Armando:D :D
Concluzie: o partida reusita... Vreme buna, peste din plin....balta senzatie.... Bile de la Bogdan Dragan
Ms

dynamo

Mesaj de dynamo »

Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

arsinel scrie:In ce ai lucrat poza cu rod-podurile pe ponton ca este diferenta mare de claritate intre cele doua poze?
Frumoasa rau poza!
Nu este prelucrata, este facuta de pe trepied, fara blit si cu timp de expunere mare 10 sec.
Nume utilizator schimbat din Friday

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

Partida inceputa pe 12.09.2013 la ora 8 si terminata in jurul orei 17:30.
Momeli folosite :
- Bile de la Radu Badica.Au dat randament si in utilizare simpla si la snowman(pop-up ananas). Ii multumesc pe aceasta cale pentru produs.
- Porumb + Silicon
- Porumb expandat
O partida reusita avand.Am folosit doar plumb naditor. La lansetele cu bile am folosit PVA(cu cate 3 bile).
Numarul de capturi nu l-am contorizat. Pesti in jur de 6-7 kg , cu cateva exceptii (3 sub 5kg si 2 overteni).
3 rupturi in mal. Din pacate nu am apucat sa-i vad deloc. Erau foarte bataiosi.
Nume utilizator schimbat din ICSXX

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

Poze cu o parte dintre capturi.
Fişiere ataşate
9.8 kg prins la bila.
9.8 kg prins la bila.
IMG_1168.jpg (131.94 KiB) Vizualizat de 1532 ori
11.30 kg prins la porumb expandat
11.30 kg prins la porumb expandat